ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Δυνατά σημεία σε Τσάμπιονς Λιγκ και Σουηδία – δυάδα φωτιά στο 4.18!

Tα βλέμματα τραβάει το κουπόνι της Τρίτης (27/07) καθώς σε αυτό θα βρει κανείς ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Ξεχωρίζουν οι ρεβάνς για τα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ από όπου το Betarades.gr έχει δυνατή επιλογή. Σημείο με αξία εντοπίσαμε και στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας. Όλοι οι αγώνες προσφέρονται από τη stoiximan με ανταγωνιστικές αποδόσεις. Προχωράμε, λοιπόν, στις αναλύσεις […]

Στοίχημα: Δυνατά σημεία σε Τσάμπιονς Λιγκ και Σουηδία - δυάδα φωτιά στο 4.18!

Tα βλέμματα τραβάει το κουπόνι της Τρίτης (27/07) καθώς σε αυτό θα βρει κανείς ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Ξεχωρίζουν οι ρεβάνς για τα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ από όπου το Betarades.gr έχει δυνατή επιλογή. Σημείο με αξία εντοπίσαμε και στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας. Όλοι οι αγώνες προσφέρονται από τη stoiximan με ανταγωνιστικές αποδόσεις. Προχωράμε, λοιπόν, στις αναλύσεις και τις επιλογές μας για σήμερα.

Φαβορί η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Κάνουμε την αρχή σήμερα με επαναληπτική αναμέτρηση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Διεξάγεται στις 19:00 στην Κύπρο, με την Ομόνοια να υποδέχεται τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η κυπριακή ομάδα άντεξε μόνο στο πρώτο ημίχρονο στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Κροάτες και έχασε με 2-0. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της μετά από ένα αήττητο σερί εννιά αγώνων, φιλικών και επισήμων. Πανηγύρισε την κατάκτηση του Σούπερ Καπ Κύπρου, επικρατώντας στα πέναλτι με 3-2 επί της Ανόρθωσης (σκορ κανονικής διάρκειας αγώνα 1-1).

Μετά την απρόσμενη ήττα (0-2) από τη Σλάβεν Μπελούπο στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ “ξέσπασε” επί της Ντραγκοβόλιατς και τη συνέτριψε με 4-0. Αυτή ήταν η δέκατη νίκη στα έντεκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Έχει βελτιώσει εμφανώς την αμυντική λειτουργία της, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της.

Η κροατική ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση. Η Ομόνοια είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει και έτσι να αφήσει κενά στην άμυνά της, τα οποία μπορούν να  εκμεταλλευτούν οι επιθετικοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 2.09.

Προβάδισμα η Χέλσινγκφορς

Συνεχίζουμε το στοιχηματικό μας ταξίδι με επόμενη στάση τη Σουηδία. Εκεί όπου για τη 13η αγωνιστική της Σουπερετάν, η Χέλσινγκφορς φιλοξενεί στις 20:00 τη Φάλκενμπεργκ

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα (2-3) στο εξ αναβολής παιχνίδι με τη Βάρναμο. Αποτέλεσμα που έσπασε το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων που “έτρεχαν” προηγουμένως στο πρωτάθλημα. Πιο ειδικά, είχαν επικρατήσει επί της Γκάις (0-1, εκτός), επί της Ακρόπολις (1-0, εντός) και επί της Βαστέρας (0-4, εκτός). Έχουν τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, έχοντας δεχτεί εννιά γκολ σε έντεκα αγώνες.

Δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Φάλκενμπεργκ, που προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Αυτές ήρθαν κόντρα στην Τρέλεμποργκ (2-1, εκτός) και από τη Γιόνσεπινγκ (2-3, εντός). Είχε προηγηθεί η ισοπαλία μακριά από το γήπεδό της με την Εσκιλστούνα (1-1). Να σημειωθεί ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Είναι αδύναμη εκτός έδρας, καθώς μετράει τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Η Χέλσινγκφορς είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Έτσι, είναι σε θέση να πάρει τη νίκη απέναντι στην προβληματική αντίπαλό της. Με τα δεδομένα αυτά, θα ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 2.00.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...