ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εκτός ελέγχου τα πύρινα μέτωπα στην Σταμάτα – SMS από το 112, στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις (vids)

Στις φλόγες έχουν παραδοθεί τα πρώτα σπίτια στην περιοχή της Ροδόπολης από την πυρκαγιά που ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι σε δασική έκταση ανάμεσα στη Σταμάτα και τη Ροδόπολη Αττικής. Αυτή την ώρα το πύρινο μέτωπο έχει μεταφερθεί από την Σταμάτα προς τη Ροδόπολη και το Διόνυσο.

Εκτός ελέγχου τα πύρινα μέτωπα στην Σταμάτα – SMS από το 112, στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις (vids)

Σε πλήρη εξέλιξη, εκτός ελέγχου, βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης 27 Ιουλίου στη Σταμάτα Αττικής, ενώ ήδη έχει εκκενωθεί ο οικισμός «Γαλήνη». Την ίδια ώρα η Πολιτική Προστασία έχει στείλει ήδη δυο SMS στο 112. Όπως μετέδωσε μάλιστα ο ρεπόρτερ του OPEN Γιάννης Ζιάκας, οι φλόγες έφτασαν στα πρώτα σπίτια στον οικισμό της Ροδόπολης, ενώ έχουν καεί ορισμένοι οικισμοί.

Μιλώντας στο έκτακτο δελτίο του OPEN ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Βασίλης Βαθρακογιάννης υποστήριξε πως οι φλόγες κινούνται ανάμεσα στις περιοχές Σταμάτα, Δροσιά, Ροδόπολη, Εκάλη και Διόνυσο. Σημείωσε πως στην περιοχή πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι και σημείωσε πως «οι πυροσβέστες κυνηγούν τη φωτιά σπίτι – σπίτι».

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, επεσήμανε πως απομακρύνθηκαν προληπτικά από τα σπίτια τους οι κάτοικοι του οικισμού Γαλήνη και όσοι μένουν επί της Διονύσου.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.617 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δραματική είναι η κατάσταση αυτή την ώρα. Η φωτιά είναι προς την δική μας την πλευρά και έχει φτάσει στη λεωφ. Διονύσου. Δόθηκε μάχη για να μην πάει η φωτιά προς τον οικισμό “Γαλήνη” και μέχρι ώρας αυτό φαίνεται να το έχουν πετύχει οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εκεί, πέρασε απέναντι στην Μητροπολίτου και έχει μπει στο Κόκκινο Χωράφι καίει δάσος αυτή την ώρα. Από τον αέρα ξεφυτρώνουν παντού φλόγες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.