ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Διαφορετικός σε μεγάλο βαθμό στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός»

Ο Διονύσης Δεσύλλας επισήμανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι η εικόνα του Παναθηναϊκού από την μέση και μπροστά θα είναι σαφώς άλλη, μετά τις… προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Δεσύλλας: «Διαφορετικός σε μεγάλο βαθμό στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός»

Έναν… άλλο Παναθηναϊκό θα δούμε στην συνέχεια, όταν δηλαδή έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές αλλά και οι αποχωρήσεις από το ρόστερ του, σε ό,τι έχει να κάνει με την μεσοεπιθετική λειτουργία του, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Ο Παναθηναϊκός έχει ένα έλλειμα ποιότητας από τη μέση και μπροστά που πρέπει να διορθώσει. Αυτή που βλέπουμε βέβαια είναι μια ομάδα που σε μεγάλο βαθμό θα είναι διαφορετική στην συνέχεια, θα αποκτηθούν πέντε παίκτες, εξτρέμ, φορ και χαφ, ενώ άλλοι τόσοι θα φύγουν. Αλλάζει η ταυτότητα του ρόστερ. Μιλάμε για παίκτες που προορίζονται για βασικοί, να κάνουν την διαφορά», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο Σάρλια έρχεται να συμπληρώσει την τετράδα της άμυνας του «τριφυλλιού», αφού το θέμα στους στόπερ δεν είναι ποιοτικό αλλά ποσοτικό κι ανέλυσε το προφίλ του.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 97.228 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ ο Δεσύλλας επισήμανε ότι η Αλτάι θέλει μεν τον Χατζηγιοβάνη, έχει κάνει τις προτάσεις της, αλλά στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι παραπάνω και το θέμα αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό είναι ανοιχτό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...