ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Έπαιξε» για Παναθηναϊκό… αλλά έκλεισε στη Μπαρτσελόνα (Pic)

Ο παίκτης που βρισκόταν στο «πράσινο» μεταγραφικό στόχαστρο, ανακοινώθηκε και επίσημα από την Μπαρτσελόνα.

«Έπαιξε» για Παναθηναϊκό... αλλά έκλεισε στη Μπαρτσελόνα (Pic)

Το προηγούμενο καλοκαίρι έφτασε μια ανάσα από το να γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός τον περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή, αλλά η μεταγραφή ουδέποτε έγινε, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Το φετινό καλοκαίρι ωστόσο επανατοποθετήθηκε στο «πράσινο» μεταγραφικό στόχαστρο, «έπαιξε» για ένα μεγάλο διάστημα στην κορυφή της επιθυμίας του Παναθηναϊκού για μια θέση στα γκαρντ της ομάδας που θα προετοιμάσει ο Δημήτρης Πρίφτης, ωστόσο «κόπηκε», με την Μπαρτσελόνα του Σάρας Γιασικεβίτσιους να προχωρά στην επίσημη ανακοίνωση του.

Ο λόγος για τον Νίκολα Λαπροβίτολα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «Μπλαουγκράνα» για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Αργεντινός γκαρντ μάλιστα, αναμένεται τις επόμενες ώρες να περάσει και τις ιατρικές και στη συνέχεια θα ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 203.550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.