ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Δυνατές επιλογές από Τσάμπιονς Λιγκ και Ολυμπιακό Τουρνουά – δυάδα στο 3.70!

Το μενού στο κουπόνι της Τετάρτης (28/07) είναι πλούσιο, με αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει σημείο από τη ρεβάνς μεταξύ Σπάρτα Πράγας και Ραπίντ Βιέννης. Επιλογή υπάρχει και από αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού Τουρνουά ανάμεσα σε Τσεχία και Γαλλία. Μην ξεχνάτε ότι για ποικιλία σε τυχερά παιχνίδια μπορείτε να […]

Στοίχημα: Δυνατές επιλογές από Τσάμπιονς Λιγκ και Ολυμπιακό Τουρνουά - δυάδα στο 3.70!

Το μενού στο κουπόνι της Τετάρτης (28/07) είναι πλούσιο, με αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει σημείο από τη ρεβάνς μεταξύ Σπάρτα Πράγας και Ραπίντ Βιέννης. Επιλογή υπάρχει και από αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού Τουρνουά ανάμεσα σε Τσεχία και Γαλλία. Μην ξεχνάτε ότι για ποικιλία σε τυχερά παιχνίδια μπορείτε να επισκεφτείτε το betshop casino.

Προβάδισμα η Σπάρτα Πράγας

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και το παιχνίδι που διεξάγεται στη Τσεχία, με τη Σπάρτα Πράγας να φιλοξενεί τη Ραπίντ Βιέννης στις 21:30.

Οι Τσέχοι ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της χώρας τους, επικρατώντας με 3-2 επί της Όλομουτς. Ανατρέποντας, μάλιστα, το εις βάρος τους σκορ. Αντίθετα, δεν τα κατάφεραν στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στη Βιέννη και ηττήθηκαν με 2-1, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. “Τρέχουν” αήττητο σερί εννιά αγώνων στην έδρα τους, με απολογισμό οκτώ νίκες και μια ισοπαλία.

Θύμα έκπληξης έπεσε η Ραπίντ Βιέννης στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος Αυστρίας και ηττήθηκε (0-2) στην έδρα της από τη Χάρτμπεργκ. Στο προηγούμενο παιχνίδι είχε επικρατήσει με 2-1 επί της Σπάρτα Πράγας και απέκτησε μικρό προβάδισμα για την πρόκριση. Έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. 

Η Σπάρτα Πράγας θα τα δώσει όλα για να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα και να πάρει τη πρόκριση. Μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης. Θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 1.94.

Αντέχουν οι Τσέχοι

Κλείνουμε με μπασκετική επιλογή που παίζει πιο νωρίς, στις 15:00, από το ματς όπου η Τσεχία να κοντράρεται με τη Γαλλία στο Ολυμπιακό Τουρνουά.

Πήγε να στραβοπατήσει η Τσεχία στο ματς με το Ιράν. Ενώ ήταν κυρίαρχη με ως και 21 πόντους μπροστά στο τέλος του παιχνιδιού η αντίπαλος την πλησίασε στους τέσσερις. Τελικά, επιβλήθηκε με 84-78.

Εξαιρετική εμφάνιση έκανε η Γαλλία κόντρα στις ΗΠΑ και κέρδισε με 83-76. Μάλιστα, στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν πίσω στο σκορ και κατάφερε με το σερί της να πάρει τη νίκη. Κορυφαίοι οι Φουρνιέ, Γκομπέρ και Ντε Κολό.

Σίγουρα η Τσεχία δεν διαθέτει την ποιότητα της Γαλλίας. Ωστόσο, οι τρικολόρ έκαναν υπερπροσπάθεια απέναντι στις ΗΠΑ και ίσως να βγάλουν κόπωση. Θα στηρίξουμε την Τσεχία με χάντικαπ +9.5 σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...