Αποστολή στην Ολλανδία 2021

Εκτελεστής Καρλίτος και νικητής στα φάουλ (vids)

Ο Καρλίτος αναδείχθηκε νικητής στον... μίνι διαγωνισμό φάουλ στο τέλος της προπόνησης υπό το βλέμμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μίνι τουρνουά, κατοχή και φυσική κατάσταση το πρωί στο Χορστ. Αποστολή: Διονύσης Δεσύλλας.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του στο Χορστ της Ολλανδίας με την πρωινή προπόνηση να έχει αρκετό παιχνίδι, πολλά γκολ, αλλά και εκτελέσεις φάουλ!

Οι πράσινοι μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, έριξαν το βάρος στη φυσική κατάσταση υπό τις οδηγίες του γυμναστή Δημήτρη Δανιηλίδη με ζέσταμα και σπριντ. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις κατοχής με τους ποδοσφαιριστές να είναι χωρισμένοι σε γκρουπ.

Οι τερματοφύλακες έκαναν το δικό τους ξεχωριστό πρόγραμμα με τον προπονητή τους, Γιώργο Μουντάκη.

Δίτερμα με ωραίες φάσεις και γκολ

Στη συνέχεια, η προπόνηση είχε τουρνουά με δίτερμα σε μικρούς χώρους. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε 4 ομάδες. “Μάξιμουμ τέσσερις επαφές”, ήταν η εντολή από τον Ιβάν.

Νικητές στο μίνι τουρνουά ήταν οι πορτοκαλί που αποτελούνταν από τους Χριστογεώργο, Κώτσιρα, (Πέρεθ), Ενγκμπακοτό, Αλεξανδρόπουλο, Αθανασακόπουλο, Καμπετσή. (ο Πέρεθ έμπαινε εναλλάξ).

Οι άλλες ομάδες ήταν οι παρακάτω:

Μαύροι: Διούδης, Βέλεθ, Ρόμπι, Χατζηθεοδωρίδης, Βιγιαφάνιες, Καρλίτος. Πράσινοι: Ξενόπουλος, Σιδεράς, Σάντσες, Χουάνκαρ, Σανκαρέ, Ιωαννίδης Κίτρινοι: Χατζηγιαννάκης, Χατζηγιοβάνης, Μαουρίσιο, Χουάνκαρ, Αγιούμπ, Μακέντα

Καρλίτος, ο εκτελεστής

Οταν ολοκληρώθηκε η προπόνηση, οι Καρλίτος, Αϊτόρ και Αγιούμπ έκαναν ένα μικρό διαγωνισμό φάουλ, έχοντας απέναντί τους τον Χριστογεώργο. Ο νεαρός τερματοφύλακας, μάλιστα, είχε κάποιες εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Υπό το βλέμμα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, νικητής ήταν ο πολύ καλός στα φάουλ, Καρλίτος. Ο Ισπανός σημείωσε τρια γκολ, ενώ από δυο είχαν οι Αγιούμπ και Αϊτόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version