ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Το πρώτο βράδυ του Φιλιππίδη στις φυλακές Τρίπολης (pics)

Το πρώτο του βράδυ στις φυλακές Τρίπολης όπου μεταφέρθηκε χθες, από τη ΓΑΔΑ, πέρασε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος φαίνεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Το πρώτο βράδυ του Φιλιππίδη στις φυλακές Τρίπολης (pics)

Ο ηθοποιός που άλλοτε μεσουρανούσε τηλεοπτικά και θεατρικά θα μείνει λίγες μέρες σε καραντίνα λόγω υγειονομικού πρωτόκολλου για τον κορωνοϊό και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε κάποια πτέρυγα όπου θα μοιράζεται το κελί του με άλλους κρατούμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o Φιλιππίδης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευε ότι δεν θα προφυλακιστεί.

Στις πρώτες του ώρες στο κελί, όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον ρώτησαν αν είναι καλά εκείνος φέρεται να απάντησε:

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 66.127 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν είμαι καλά. Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω στη φυλακή».

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε ο δεύτερος ηθοποιός και σκηνοθέτης που πέρασε το κατώφλι του φυλακών Τριπόλεως, στις οποίες κρατούνται άτομα τα οποία έχουν διαπράξει σεξουαλικά εγκλήματα.

Ο πρώτος ήταν ο Δημήτρης Λιγνάδης, που αντιμετωπίζει βαριές κακουργηματικές κατηγορίες για βιασμό κατ΄ εξακολούθηση.

Πηγή: cnn.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...