ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Γκολ στο Βικελίδης – Τετράδα από το Κόνφερενς Λιγκ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Γκολ στο Βικελίδης - Τετράδα από το Κόνφερενς Λιγκ

Πρωταγωνιστικό ρόλο κρατούν τα παιχνίδια του Κόνφερενς Λιγκ στο πρόγραμμα της Πέμπτης (29/07) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα από αυτά σε στοιχηματικό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν οι αγώνες Άρης – Αστάνα, Όσιγιεκ – Πόγκον, Βαντούζ – Ουίπεστ και Τόμπολ – Χάιντουκ. Όλα τα παιχνίδια της ημέρας μπορείτε να τα βρείτε στην bwin με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι οι αναμετρήσεις διεξάγονται στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης και αποτελούν τους αγώνες ρεβάνς, χωρίς να είναι σε ισχύ από φέτος ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας!

Σκοράρουν στο Βικελίδης

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Άρης – Αστάνα. Οι κίτρινοι έχασαν με 2-0 στο πρώτο ματς και καλούνται να κάνουν την ανατροπή αν θέλουν να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Δεν είναι εύκολο το έργο τους, οφείλουν να επιτεθούν και να σκοράρουν αν θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητες να πετύχουν το στόχο τους. Αμυντικά, ωστόσο, προβληματίζουν, κάτι το οποίο θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Αστάνα, όπως έκανε και μία εβδομάδα πριν. Πιστεύουμε ότι δύσκολα θα μείνουν στο μηδέν οι δύο ομάδες, μπορούν να σκοράρουν αμφότερες και θα επιλέξουμε το Goal / Goal σε απόδοση 1.85.

Προβάδισμα η Όσιγιεκ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Όσιγιεκ – Πόγκον. Το πρώτο ματς στην Πολωνία ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα, με τους Κροάτες να αποκτούν προβάδισμα για την πρόκριση. Η Όσιγιεκ, άλλωστε, έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, αγωνίζεται στην έδρα της και έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα κατορθώσει να κάμψει την αντίσταση της Πόγκον, επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 2.05.

Δε χάνει η Ουίπεστ

Η επόμενη πρόταση προκύπτει από τον αγώνα Βαντούζ – Ουίπεστ. Προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση έχει αποκτήσει η Ουίπεστ, η οποία στο πρώτο ματς επιβλήθηκε με 2-1. Καλείται σήμερα να υπερασπιστεί αυτό το σκορ, σε έναν αγώνα που δε διεξάγεται στη φυσική έδρα της Βαντούζ, αλλά σε ουδέτερο γήπεδο και χωρίς την παρουσία θεατών. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους στείλει στην επόμενη φάση, διαθέτουν καλό σύνολο και είναι μέσα στις δυνατότητές τους να μην χάσουν. Επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.80.

Με τα γκολ στο Καζακστάν

Η τελευταία πρόταση για σήμερα έρχεται από το Καζακστάν, με την Τόμπολ να υποδέχεται την Χάιντουκ. Οι Κροάτες έχουν το πρώτο λόγο για την πρόκριση μετά από τη νίκη τους με 2-0 στο πρώτο ματς στη “βάση” τους. Τα δεδομένα διαφοροποιούνται σήμερα, οι γηπεδούχοι θα ψάξουν την ανατροπή και θα επιδιώξουν να αντιδράσουν και να εξαντλήσουν τα περιθώρια που τους αναλογούν για την ανατροπή και την πρόκριση. Κάτι τέτοιο, βέβαια, αναμένεται να αφήσει εκτεθειμένα τα μετόπισθεν, κάτι το οποίο μπορούν να εκμεταλλευτούν οι ποδοσφαιριστές της Χάιντουκ. Περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ, επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.13.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...