ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έτοιμη να γράψει ιστορία η Δράκου!

Στις 14:30 η κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού Νόρα Δράκου ρίχνεται στη μάχη των Ολυμπιακών αγώνων στο Τόκιο με την Εθνική ομάδα κολύμβησης mixed 4X100 μεικτή.

Έτοιμη να γράψει ιστορία η Δράκου!

Η πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού συμμετέχει μαζί με τον Απόστολο Χρήστου, τον Κώστα Μερετσόλια και την Άννα Ντουντουνάκη και θα προσπαθήσουν να γίνουν η δεύτερη ελληνική ομάδα σκυταλοδρομίας που θα προκριθεί σε τελικό.

Η ελληνική ομάδα με την «πράσινη» συμμετοχή θα κολυμπήσει στον 7ο διάδρομο της δεύτερης προκριματικής σειράς και ο χρόνος πρόκρισης της είναι 3:45.38, που είναι ο 6ος καλύτερος της σειράς.

Η μοναδική ελληνική ομάδα σκυταλοδρομίας κολύμβησης που έχει πάρει πρόκριση σε τελικό στους Ολυμπιακούς αγώνες ήταν το 2004 και ήταν η 4Χ200 ανδρών που κατέλαβε την 8η θέση.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 99 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος εντάχθηκε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο αγώνισμα στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών αγώνων

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.