Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε από την Σερίφ ο Κολοβός (Pic)
Παίκτης της Σερίφ Τιρασπόλ είναι και επίσημα ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.
Στην ομάδα που αγωνιζόταν την περσινή σεζόν με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό, επέστρεψε ο Δημήτρης Κολοβός που έλυσε τη συνεργασία του με το «τριφύλλι».
Έτσι επέστρεψε στην Σερίφ Τίρασπολ, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία της με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή για τον επόμενο ένα χρόνο.
Μάλιστα, την είδηση της υπογραφής του συμβολαίου του Κολοβού με την Σέριφ, την δημοσίευσε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή που κοινοποίησε και τις σχετικές φωτογραφίες στο twitter.
OFFICIAL: Dimitris Kolovos signs one year contract to FC Sheriff Tiraspol #Prosport @kolovosd10 @prosport_gr pic.twitter.com/t366j34tOq
— Paschalis Tountouris (@Tountouris) July 29, 2021
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr