ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Σκοράρουν στο Βέλγιο – Δυνατός βραζιλιάνικος άσσος

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Σκοράρουν στο Βέλγιο - Δυνατός βραζιλιάνικος άσσος

Μετά από ένα τριήμερο γεμάτο με παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων, επιστρέφουμε την Παρασκευή (30/07) σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Δύο αγώνες έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το πρόγραμμα της ημέρας, αμφότερους μπορείτε να τα βρείτε με πλήθος αγορών στην Betshop. Ο ένας είναι από το πρωτάθλημα του Βελγίου και ο δεύτερος από τη Β’ Βραζιλίας! Πάμε να δούμε αναλυτικά τι προκύπτει.

Με τα γκολ στο Γκενκ – Οστάνδη

Ξεκινάμε από το πρωτάθλημα του Βελγίου και την αναμέτρηση Γκενκ – Οστάνδη. Γκέλα με το… καλημέρα για την Γκενκ, στην πρεμιέρα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στη Λιέγη απέναντι στην Σταντάρ (1-1). Ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα από την αντίπαλο της, της έλειψε, ωστόσο η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια και περιορίστηκε στον έναν βαθμό. Δεν μπήκε καλά στο πρωτάθλημα ούτε η Οστάνδη, η οποία ηττήθηκε με 3-0 εντός έδρας από τη Σαρλερουά. Δεν ήταν καλή η ομάδα του Μπλέσιν, αιφνιδιάστηκε και έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, χωρίς να καταφέρει να συνέλθει. 

Σε στοιχηματικό επίπεδο, αξίζει να ασχοληθούμε με τα γκολ. Η Γκενκ αν και δεν κέρδισε την πρώτη αγωνιστική, έδειξε ορισμένα καλά στοιχεία στο επιθετικό κομμάτι, δημιουργώντας αρκετές φάσεις. Η Οστάνδη επίσης δεν εντυπωσίασε και σήμερα θα επιδιώξει να αντιδράσει. Αναμένεται αρκετά ανοιχτό παιχνίδι, πάμε το over 3 γκολ ασιατικό σε απόδοση 2.04 (ασιατικό σύνολο γκολ, το στοίχημα επιβεβαιώνεται αν σημειωθούν περισσότερα από 3 τέρματα, ενώ αν επιτευχθούν 3 ακριβώς, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα).

Φαβορί η Γκοϊάς

Η δεύτερη και τελευταία πρόταση από το κουπόνι πάμε στοίχημα της Παρασκευής έρχεται από τη Β’ Βραζιλίας και τον αγώνα Γκοϊάς – Οπεράριο. Η Γκοϊάς στο τελευταίο παιχνίδι της γνώρισε απρόσμενη εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Πόντε Πρέτα με 2-1. Δύο νίκες και μία ισοπαλία μετρά στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της στο πρωτάθλημα, ενώ εντός έδρας είναι καλή, ιδιαίτερα αμυντικά, έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε έξι αγώνες. Η Οπεράριο, από την πλευρά της, επανήλθε στις νίκες κερδίζοντας με 1-0 στο γήπεδό της την Κοριτίμπα, πανηγυρίζοντας το πρώτο της τρίποντο μετά από δύο διαδοχικές ήττες.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, υπάρχει φαβορί και αυτό είναι η Γκοϊάς. Διαθέτει καλό σύνολο και εντός έδρας δέχεται δύσκολα γκολ, ενώ η Οπεράριο χάνει σημαντική από τη δυναμική της μακριά από τη βάση της. Αξίζει να ασχοληθούμε με τον άσσο σε απόδοση 2.00.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...