ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Το ποσό που θα λάβει από Μπακς για Καλαιτζάκη

Ένα πολύ σημαντικό ποσό θα βάλει στα ταμεία του ο Παναθηναϊκός, αν ο Γιώργος Καλαιτζάκης διατηρήσει μια θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών του NBA.

Παναθηναϊκός: Το ποσό που θα λάβει από Μπακς για Καλαιτζάκη

Ο Γιώργος Καλαιτζάκης επιλέχθηκε στη θέση 60 του φετινού draft από τους πρωταθλητές του NBA, Μιλγουόκι Μπακς, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα παραμείνει στο ρόστερ των «ελαφιών», ή αν θα μείνει και την ερχόμενη σεζόν στην Ευρώπη.

Στις αρχικές σκέψεις του Έλληνα γκαρντ είναι η συμμετοχή στο Summer League με τους Μπακς και στη συνέχεια θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις σχετικά με την καριέρα του.

Στον Παναθηναϊκό έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν για τον Γιώργο Καλαιτζάκη, καθώς δεν αποκλείεται στα «πράσινα» ταμεία να μπει ένα σημαντικό ποσό. Αυτό το ποσό είναι της τάξεως των 300.000 δολαρίων, όμως για να το λάβει το «τριφύλλι», θα πρέπει ο παίκτης να διατηρήσει μια θέση στο ρόστερ των «Ελαφιών» τη νέα σεζόν.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.371 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το συγκεκριμένο ποσό μπήκε σαν όρος στις διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη, κατόπιν επιθυμίας του Παναθηναϊκού, με τον νεαρό αθλητή να είναι απόλυτα σύμφωνος.

Στο «τριφύλλι», ήταν πεπεισμένοι για τις ικανότητες του νεαρού γκαρντ, γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο τον είχαν «δεμένο» με συμβόλαιο, ξέχωρα από το γεγονός της ελάχιστης χρησιμοποίησής του την περασμένη σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...