ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία 2021

Παναθηναϊκός: Τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία κόντρα στη Φένλο – Χωρίς Βιγιαφάνιες το “τριφύλλι”

Τελευταίο φιλικό για το τριφύλλι επί ολλανδικού εδάφους, καθώς σήμερα (17:00, Panathinaikos24.gr, Cosmote Sport1) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Φένλο.

Παναθηναϊκός: Τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία κόντρα στη Φένλο - Χωρίς Βιγιαφάνιες το

Τελευταίο φιλικό για το τριφύλλι επί ολλανδικού εδάφους, καθώς σήμερα (17:00, Panathinaikos24.gr, Cosmote Sport1) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Φένλο.

Για το τριφύλλι δεν θα αγωνιστεί ο Λούκας Βιγιαφάνιες, αλλά και ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Ο Αργεντινός χαφ έμεινε εκτός προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ ο Έλληνας στόπερ έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για ιατρικούς λόγους.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να δει από τους παίκτες του καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με το πρόσφατο ματς κόντρα στην Άλκμααρ, όπου οι πράσινοι είχαν προβληματική εικόνα και ηττήθηκαν με σκορ 3-0.

Λεπτά συμμετοχής θα πάρει ο Ρούμπεν Πέρεθ που δεν είχε αγωνιστεί κόντρα στην Άλκμααρ, αλλά και άλλοι παίκτες που ως τώρα έχουν αγωνιστεί ελάχιστα λεπτά στα φιλικά προετοιμασίας που έχουν δοθεί.

Η αναμέτρηση κόντρα στη Φένλο θα είναι η τελευταία για τον Παναθηναϊκό στην Ολλανδία, όπου και ολοκληρώνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και θα επιστρέψει στην Ελλάδα για το υπόλοιπο μέρος των προπονήσεων, μέχρι να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζουμε πως, το τριφύλλι θα δώσει δύο ακόμα φιλικά, το ένα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο της Λεωφόρου και το άλλο με την Μίλαν στην Ιταλία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ