ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αρθρογραφία

Δεν είναι λογικό να ζητάμε από τον Γιοβάνοβιτς να κάνει το… μπάχαλο ομάδα σε ένα μήνα!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει από το Χορστ της Ολλανδίας για τον Γιοβάνοβιτς και αυτό που είναι αδύνατο να πετύχει σε ένα μήνα μέσα.

Δεν είναι λογικό να ζητάμε από τον Γιοβάνοβιτς να κάνει το… μπάχαλο ομάδα σε ένα μήνα! | panathinaikos24.gr

Στο προηγούμενο μπλογκ είχα αναφέρει ότι τα φιλικά δεν μετράνε, αυτά που μετράνε είναι τα επίσημα. Λες και έβλεπα τι θα ακολουθήσει. Εγινε το φιλικό με την Αλκμααρ η ομάδα δέχθηκε τρία γκολ και ακολούθησε οργή και αγανάκτηση για την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός.

Ο Ιβάν το πιστεύει, οι νίκες είναι υποχρεωτικές
Ο Ιβάν το πιστεύει, οι νίκες είναι υποχρεωτικές 1.164 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τόσα χρόνια στο ρεπορτάζ δεν έχει τύχει ούτε μία φορά να υπάρξει προπονητής που να παραλάβει μία ομάδα σε αποσύνθεση και να μπορέσει μέσα σε ένα μήνα να της αλλάξει πρόσωπο και χωρίς ακόμα να έχει κάνει μεταγραφές σε βασικές μεσοεπιθετικές θέσεις.

Και λένε πολλοί « γίνεται χαμός η ομάδα δεν βλέπεται και εσείς δεν τα γράφετε και τα κρύβετε». Τι δεν γράφουμε ρε παιδιά για να καταλάβω; Δεν γράφουμε ότι η ομάδα θέλει τουλάχιστον άλλες πέντε μεταγραφές βασικών για να αλλάξει επίπεδο; Δεν γράφουμε τόσα χρόνια για τα λάθη του Αλαφούζου με προπονητές και τεχνικούς διευθυντές με αποκορύφωμα την περσινή τραγική χρονιά; Δεν γράφουμε ότι ο Παναθηναϊκός μόλις φέτος αποκτάει τμήμα σκάουτινγκ και σε θέματα οργάνωσης είναι πολύ πίσω;

Να γράψω ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν πρόκειται να κάνει κάτι και θα έχουμε τα ίδια χάλια με πέρυσι δεν το γράφω διότι δεν το πιστεύω. Και αν ο κόσμος αντί να βλέπει τα φιλικά έβλεπε κάθε μέρα τις προπονήσεις θα καταλάβαινε την δουλειά που κάνει ο Γιοβάνοβιτς. Η οποία δεν μπορεί να φανεί σε ένα μήνα με τόσες απουσίες, αλλά θα φανεί στην πορεία . Και η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη από πέρυσι αν φέρει πέντε πολύ καλούς παίκτες από εδώ και πέρα. Αν δεν τους φέρει και έρθουν πάλι μέτριοι παίκτες η ομάδα θα είναι καλύτερη από πέρυσι και πάλι αλλά όχι τόσο όσο θέλει και ο προπονητής.

Για να τελειώνω και ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο αν είσαι όταν πάς σε μία ομάδα που για ένα χρόνο δεν δούλευε σε τακτική και δεν έχεις κάνει ακόμα τις μεταγραφές που θέλεις δεν μπορείς σε ένα μήνα να παρουσιάσεις μία ομάδα βελτιωμένη. Πόσο μάλλον στον Παναθηναϊκό που χρειάζεται και αλλαγή νοοτροπίας και προσπαθεί να το κάνει καθημερινά και αυτό ο Γιοβάνοβιτς με τους συνεργάτες του. Ολοι θα κριθούν στα επίσημα μέχρι τότε δεν μετράει ότι φαίνεται στα φιλικά. Είτε θετικό, είτε αρνητικό.

*Ο Γιοβάνοβιτς ξέρει ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει τη δυνατότητα να δώσει πολλά συμβόλαια 800 και 900.000 ευρώ. Θέλει λοιπόν να είναι σίγουρος για τους παίκτες που θα επιλέξει να έρθουν για να κάνουν την διαφορά. Για να μην έχουμε σε ένα χρόνο τα ίδια και να προσπαθούμε να διώξουμε όσους έρθουν αλλά κυρίως για την ίδια την ομάδα που θέλει να παρουσιάσει στο γήπεδο. Ο Αύγουστος θα είναι ένας γεμάτος μήνας από αφίξεις και αποχωρήσεις.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close