ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Ολλανδία 2021

Γιοβάνοβιτς: «Έπρεπε να τους απειλήσουμε περισσότερο, κακή η εικόνα μας στο β΄ ημίχρονο»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε τόσο στην μη δημιουργία αρκετών επικίνδυνων φάσεων όσο και στην κακή εικόνα που είχε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης. Αποστολή στην Ολλανδία: Διονύσης Δεσύλλας.

Γιοβάνοβιτς: «Έπρεπε να τους απειλήσουμε περισσότερο, κακή η εικόνα μας στο β΄ ημίχρονο» | panathinaikos24.gr

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Φένλο μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και τόνισε ότι το τριφύλλι ήταν αρκετά ασύνδετο στο δεύτερο ημίχρονο.

Παράλληλα, σημείωσε πως δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τις φάσεις που δημιούργησαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου στην Ολλανδία:

«Χρησιμοποιήσαμε δύο ομάδες, μια στο πρώτο και μια στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο 45λεπτο προσπαθήσαμε, νομίζω υπήρχε και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και για προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, να έχουμε την κατοχή, μας χρειαζόταν λίγος χρόνος στην αρχή για να το κάνουμε.

Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχαμε την κατοχή της μπάλας χωρίς να είμαστε αρκετά επικίνδυνοι για την αντίπαλη εστία. Άρα θεωρώ ότι με την κατοχή μπάλας θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες επιθέσεις ή τουλάχιστον αυτές να είναι επικίνδυνες για τον αντίπαλο. Όσον αφορά το τρανζίσιον και τη σοβαρότητα που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι ήταν «οκ» όμως νομίζω πως το μεγαλύτερο μας θέμα ήταν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου όπου έπρεπε να είχαμε περισσότερες επιλογές για να κάνουμε περισσότερες φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά στην αρχή αλλά μετά από περίπου είκοσι λεπτά χάθηκε τελείως το παιχνίδι. Χάσαμε τις θέσεις μας. Σίγουρα δεν με αφήνει καθόλου ικανοποιημένο, έπρεπε σίγουρα κάποια παιδιά που έχασαν πολλές μέρες να πάρουν χρόνο στη διάρκεια του φιλικού και ήταν πρώτο ματς για τον Μπουζούκη που πήρε τόσο χρόνο και για τον Χατζηγιοβάνη. Αλλά νομίζω ότι το δεύτερο ημίχρονο ενώ περίμενα να εξελιχθεί ευκολότερα για εμάς όσον αφορά το παιχνίδι μας ήταν τελείως ασύνδετο και δεν μου άρεσε η συμπεριφορά μας στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου»

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close