ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιστρέφει στην βάση του ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σήμερα στην χώρα μας, προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία του εντός Ελλάδος.

Επιστρέφει στην βάση του ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έδωσε χθες το τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους και πλέον έχει πάρει τον δρόμο για την επιστροφή στην πατρίδα. Οι πράσινοι μετά από 13 μέρες στο Χορστ και πολλές προπονήσεις επιστρέφουν στην βάση τους.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δούλεψε αρκετά πράγματα το χρονικό διάστημα αυτό, τα οποία και θα συνεχίσει να δουλεύει και στο Κορωπί. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο Σέρβος έριξε το βάρος τόσο στο κομμάτι της συνοχής όσο και στο κομμάτι της κυκλοφορίας και της σωστής επιθετικής ανάπτυξης.

Το τριφύλλι πλέον θα δώσει στις 10 Αυγούστου φιλικό στην Λεωφόρο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ενώ στις 14 του μήνα θα αντιμετωπίσει την Μίλαν στην Τεργέστη. Θυμίζουμε ότι αυτή θα είναι και η πρόβα τζενεράλε, μιας και στις 21 του Αυγούστου θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.723 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.