ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ιακωβίδης: «Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω – Αυτό που έχει συμβεί με έχει συγκινήσει αφάνταστα» (Pic)

Μέσα από τα social media, ο Θοδωρής Ιακωβίδης έδωσε το δικό του στίγμα και παράλληλα επεσήμανε πως θα ήθελε να γνωρίσει έναν προς έναν τους φιλάθλους που έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Ιακωβίδης: «Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω - Αυτό που έχει συμβεί με έχει συγκινήσει αφάνταστα» (Pic)

Ο αθλητής της Άρση Βαρών που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με την κατάθεση ψυχής που έκανε μπροστά στις κάμερες, αναφέρθηκε στο κύμα συμπαράστασης που δέχθηκε από όλους, ενώ δήλωσε τη συγκίνησή του για την κινητοποίηση που υπήρξε.

Μέσα από τα social media, ο Θοδωρής Ιακωβίδης έδωσε το δικό του στίγμα και παράλληλα επεσήμανε πως θα ήθελε να γνωρίσει έναν προς έναν τους φιλάθλους που έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Αναλυτικά το μήνυμά του στα social media:

«Έκανα ό,τι μπορούσα και πέρναγε από το χέρι μου… 11ος όπως και στο Ρίο. Αυτό που συμβαίνει αυτήν την στιγμή με έχει συγκινήσει αφάνταστα. Είναι πάρα πολλά τα μηνύματα στήριξης που λαμβάνω και δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω άμεσα, γι’ αυτό σας ζητώ μία μικρή πίστωση χρόνου ώστε να απαντήσω σε έναν ένα ξεχωριστά, Μακάρι να μπορούσα να σας γνωρίσω έναν ένα προσωπικά, να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δεν έχω λόγια».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 324 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Θοδωρής Ιακωβίδης (@thodores_iakovidis)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.