ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καύσωνας: Η Αθήνα «φλέγεται» – Εικόνες από drone πάνω από την Ακρόπολη και την πλατεία Ομόνοιας

Στιγμιότυπα από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης όπου η θερμοκρασία εδάφους ξεπερνούσε τοπικά τους 55°C.

Καύσωνας: Η Αθήνα «φλέγεται» - Εικόνες από drone πάνω από την Ακρόπολη και την πλατεία Ομόνοιας

Βίντεο του Up Stories σε συνεργασία με το Meteo.gr δείχνει τις υψηλές θερμοκρασίες στην Αθήνα από τον καύσωνα

Mέσω drone, παρουσιάζεται τι συνέβη στην Ομόνοια και το βράχο της Ακρόπολης στον οποίο καταγράφηκαν θερμοκρασίες οι οποίες ξεπερνούσαν τους 55 βαθμούς Κελσίου.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το Up Stories, καταγράφονται μερικά στιγμιότυπα από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης όπου η θερμοκρασία εδάφους ξεπερνούσε τοπικά τους 55°C (βαθύ κόκκινο χρώμα και λευκό), όπως και στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην Πλατεία Ομονοίας.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.314 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την ίδια ώρα η θερμοκρασία αέρα σύμφωνα με τους μετεωρολογικούς σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στο κέντρο της Αθήνας κυμαινόταν μεταξύ 36-37°C. Οι υψηλότερες τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν στην άσφαλτο και σε στέγες παλαιών κτιρίων με κλιματιστικές μονάδες (άνω των 60°C), και οι μικρότερες τιμές στις προσόψεις νέων κτιρίων και στο νέο σιντριβάνι της Πλατείας Ομονοίας (έως 35°C).

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.