ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τέλος από την Ευρωλίγκα για «εκλεκτό» στέλεχος του Μπερτομέου

Παρελθόν αποτελεί για τον οργανισμό της Ευρωλίγκα ο Λούκα Σκαφάτι, στενός συνεργάτης του Τζόρντι Μπερτομέου.

Τέλος από την Ευρωλίγκα για «εκλεκτό» στέλεχος του Μπερτομέου | panathinaikos24.gr

Ένα ένα τα στελέχη που πλαισίωναν τον Τζόρντι Μπερτομέου αποχωρούν από την Ευρωλίγκα, με τον Καταλανό να είναι σε δεινή θέση.

Νέο ηχυρό μήνυμα από Γιαννακόπουλου (pic)
Νέο ηχυρό μήνυμα από Γιαννακόπουλου (pic) 114.841 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα, την παραίτησή του υπέβαλλε ο Λούκα Σκαφάτι, στέλεχος της διοργανώτριας αρχής, αλλά και στενός συνεργάτης του Μπερτομέου. Ο Σκαφάτι αποχωρεί από τον οργανισμό, καθώς αναλαμβάνει ρόλο σε ιταλικό ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Υπενθυμίζουμε πως αυτή είναι η δεύτερη αποχώρηση, συνεργάτη του Τζόρντι Μπερτομέου στην Ευρωλίγκα, καθώς είχε προηγηθεί η παραίτηση του Έντουαρντ Σκοτ πριν από λίγο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παραίτησής του:

«Μετά από ένα μακρύ κα υπέροχο ταξίδι 13 ετών στην Ευρωλίγκα, επιστρέφω στην Ιταλία για να αναλάβω ένα σημαντικό ρόλο, του Chief Revenue Officer στην ομάδα ποδοσφαίρου της Σπέτσια.

Αισθάνομαι τιμή και ευλογία που ήμουν μέρος στην ανάπτυξη της Ευρωλίγκα και που μοιράστηκα μια ζωή με απίστευτους φίλους και συνεργάτες, στην Ευρωλίγκα και στο Eurocup, όλα τα στελέχη, τους εμπορικούς συνεργάτες και όλα τα άτομα που ήμουν τυχερός να συναντήσω και να δουλέψω κατά τη διάρκεια της θητείας μου εκεί.

Τώρα έχω μεγάλο κίνητρο και είμαι ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα επαγγελματική εμπειρία. Ευχαριστώ τους Philip Platek, Nishant Tella, Nathan O’Brien για αυτή τη μεγάλη ευκαιρία».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close