ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σχολίασε Παναθηναϊκό ο Μουνιέ… και έφερε αντιδράσεις (Pic)

Η εξήγηση που έδωσε ο Άντονι Μουνιέ για το σχόλιο με το κύπελλο και οι έντονες «πράσινες» αντιδράσεις από τον κόσμο της ομάδας.

Σχολίασε Παναθηναϊκό ο Μουνιέ... και έφερε αντιδράσεις (Pic)

Ένα σχόλιο του πρώην «πράσινου» Άντονι Μουνιέ, στη φωτογραφία του Τάσου Χατζηγιοβάνη με το κύπελλο που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Φένλο, στάθηκε ικανό για να ξεσπάσουν αντιδράσεις από τους φίλους της ομάδας στα social media.

Τα σχόλια που δέχθηκε ο πρώην Γάλλος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ήταν σε αιχμηρό ύφος, ωστόσο υπήρξε και η επεξήγηση από τον Μουνιέ.

Ο Μουνιέ θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα και έγραψε αναλυτικά: «Δεν ήταν τίποτα κατά της ομάδας. Ποτέ δεν έχω πει κάτι άσχημο για την ομάδα. Το βρίσκω αστείο όταν παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό να ανεβάζεις φωτογραφία με ένα κύπελλο που κέρδισες σε φιλικό παιχνίδι. Ήταν ένα αστείο με τον Τάσο, τίποτα περισσότερο. Σέβομαι τον Παναθηναϊκό».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 288.068 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.