ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Στο σύνδεσμο της Θ13 στη Χίο βρέθηκαν οι Βάντσικ-Φυλακούρης (Pic)

Το σύνδεσμο της Θύρας 13 στη Χίο επισκέφθηκαν πριν λίγες ημέρες οι παλιές δόξες του Παναθηναϊκού, Γιόζεφ Βάντσικ και Τότης Φυλακούρης.

Στο σύνδεσμο της Θ13 στη Χίο βρέθηκαν οι Βάντσικ-Φυλακούρης (Pic)

Δίπλα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού βρέθηκαν πριν λίγες ημέρες, δύο παλαίμαχοι άσοι της ομάδας ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα ο σύνδεσμος της Θύρας 13 στη Χίο, γιόρτασε τα 25 χρόνια της λειτουργίας του και είχε εκλεκτούς καλεσμένους.

Την πρόσκληση των οπαδών του Παναθηναϊκού αποδέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά οι δύο παλαίμαχοι άσοι, οι οποίοι βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο «τριφύλλι», ενώ έβγαλαν και αρκετές αναμνηστικές φωτογραφίες με τα μέλη του συνδέσμου των οπαδών της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ