ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Φουλάρουν Οσέρ και Σότσι – δυάδα σε απόδοση 3.55!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Φουλάρουν Οσέρ και Σότσι - δυάδα σε απόδοση 3.55!

Το κουπόνι της Δευτέρα (02/08) μπορεί να μην είναι τόσο πλούσιο όσο των προηγούμενων ημερών. Έχει, όμως, το ενδιαφέρον του. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει μια δυάδα με δυνατά προγνωστικά από τη Γαλλία και τη Ρωσία. Παράλληλα, στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν οι τελευταίες μεταγραφές παο και όλων των ομάδων της Super League 1. Προχωράμε στις προτάσεις αμέσως!

Ανώτερη η Οσέρ

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, εκεί όπου η Οσέρ υποδέχεται στις 21:45 την Γκρενόμπλ, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, επικρατώντας (1-2) στην έδρα της Αμιέν. Χρειάστηκε, μάλιστα, να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Προέρχονταν από δύο συνεχόμενες ήττες, στα φιλικά με την Ορλεαν (1-3) και την Ρεμς (4-1). Έχουν κερδίσει τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια στο γήπεδό τους.

“Εφιαλτική” ήταν η πρεμιέρα για την Γκρενόμπλ, που γνώρισε εντός έδρας συντριβή (0-4) από την Παρί. Πλήρωσε τα αμυντικά της λάθη και … κατέρρευσε στο δεύτερο μισό του αγώνα, όταν και δέχτηκε τρία τέρματα. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, καθώς είχε προηγηθεί αυτή (2-1) στο φιλικό με την Σεντ Ετιέν. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα τελευταία οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια της.

Η Οσέρ έδειξε καλά στοιχεία στη πρεμιέρα και θέλει να πετύχει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της. Μπορεί να τα καταφέρει, απέναντι στην Γκρενόμπλ που προβλημάτισε με την εικόνα της. Θα ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 1.95.

Τον πρώτο λόγο η Σότσι

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την Πρέμιερ Λιγκ της Ρωσίας και τη 2η αγωνιστική, καθώς στις 20:00 η Ακμάτ Γκρόζνι φιλοξενεί τη Σότσι.

Ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους, που επικράτησαν (1-2) στην έδρα της Κρίλια Σοβέτοφ. Πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στη συνέχεια κατάφεραν να διαχειριστούν το προβάδισμα τους. Προέρχονταν από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες στα τελευταία φιλικά με την Χαλάντας (0-0) και την Αλ Φατ (2-2). Χωρίς νίκη στο γήπεδο τους στα τελευταία πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Η Σότσι πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση, επικράτησε εκτός έδρας με 4-2 επί της Κέσλα και σφράγισε τη πρόκριση της στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Αντίθετα, δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την νεοφώτιστη Νίζνι Νόβγκοροντ. Μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της.

Η Σότσι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλει να ρεφάρει από την ήττα στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μπορεί να τα καταφέρει στην έδρα της Ακμάτ Γκρόζνι. Επιλέγουμε 2 (DNB) σε απόδοση 1.82.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...