ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Και οι Σακραμέντο Κινγκς για Παπαπέτρου»!

Σύμφωνα με tweet Ιταλού δημοσιογράφου, πέρα από τους Σπερς και οι Σακραμέντο Κινγκς εξετάζουν τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

«Και οι Σακραμέντο Κινγκς για Παπαπέτρου»!

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν αναφορικά με το μέλλον του Ιωάννη Παπαπέτρου. Σύμφωνα με νέο tweet Ιταλού δημοσιογράφου, πέρα από τους Σπέρς και οι Σακραμέντο Κινγκς εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Έλληνα μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού.

Ο Παπαπέτρου έχει βάλει όρο στο συμβόλαιο του για την περίπτωση που έρθει πρόταση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ο Αντρεάνι: «Και το όνομα του είναι Ιωάννης Παπαπέτρου. Σαν Αντόνιο Σπερς και Σακραμέντο Κινγκς εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους γι΄ αυτόν. Τους αρέσει πολύ ο παίκτης και ξεκίνησαν συζητήσεις με τον μάνατζερ του»

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.192 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...