ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τόσα πρέπει να δώσει ομάδα από το NBA για να πάρει τον Παπαπέτρου!

Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό πρέπει να καταβάλλει οποιαδήποτε ομάδα από το NBA θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Τόσα πρέπει να δώσει ομάδα από το NBA για να πάρει τον Παπαπέτρου!

Από χθες το βράδυ τα σενάρια για τον Ιωάννη Παπαπέτρου αναφορικά με το NBA δίνουν και παίρνουν. Ξένοι δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι ο μπασκετμπολίστας βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο των Σπερς όσο και των Σακραμέντο Κινγκς. Και οι δύο ομάδες βέβαια έχουν αρκετούς ικανούς αθλητές στη συγκεκριμένη θέση.

Όπως και να έχει, αν κάποια ομάδα θελήσει να κάνει δικό της τον Ιωάννη θα πρέπει να δώσει ένα ποσό. Θυμίζουμε ότι ο Παπαπέτρου έχει υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο με τους πράσινους, με το NBA out να υπάρχει στη συμφωνία.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.673 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ποσό που πρέπει να δώσει μία ομάδα από την άλλη μεριά του Ατλαντικού  για να τον κάνει δικό της είναι στα 800.000 ευρώ. Το ποσό δεν το λες και μικρό, αλλά σίγουρα ομάδα του NBA μπορεί να το δώσει. Εξελίξεις στο θέμα αυτό αναμένεται να υπάρχουν οριστικά μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες,

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...