ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το πάλεψε η Σλοβενία του Τόκιτς

Η Εθνική ομάδα Σλοβενίας με τον αθλητή του Παναθηναϊκού Μπόγιαν Τόκιτς στη σύνθεση της έδωσε τη μάχη της κόντρα στη Νότια Κορέα ωστόσο ηττήθηκε με 3-1.

Το πάλεψε η Σλοβενία του Τόκιτς

Ο «πράσινος» αθλητής ήταν ένας από τους εκλεκτούς που στελέχωσαν την ομάδα της Σλοβενίας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο και είχαν αξιοπρεπεπή παρουσία.

Οι Σλοβένοι με τον Τόκιτς στη σύνθεση τους, κοίταξαν στα μάτια τον ισχυρό αντίπαλο τους και πάλεψαν όσο μπορούσαν για την είσοδο στα προημιτελικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νότια Κορέα επιβλήθηκε εύκολα και της Βραζιλίας με 3-0 και κατά συνέπεια η θέση της Σλοβενίας υπολογίζεται μεταξύ 9-12.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...