ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Λάρισα: Δολοφόνησε τη σύζυγό του με οκτώ πυροβολισμούς – Πρώτες εικόνες από το σημείο

Μετά την Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, την Γαρυφαλλιά στη Φολέγανδρο και την 31χρονη Άννα στη Δάφνη, ακόμη μία γυναίκα έπεσε νεκρή

Λάρισα: Δολοφόνησε τη σύζυγό του με οκτώ πυροβολισμούς - Πρώτες εικόνες από το σημείο

Μετά την 20χρονη Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, την 26χρονη Γαρυφαλλιά στη Φολέγανδρο και την 31χρονη Άννα στη Δάφνη, ακόμη μία γυναίκα έπεσε νεκρή. Η 43χρονη από τη Λάρισα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της όταν την πυροβόλησε οκτώ φορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος άνδρας προσέγγισε το καφενείο στο οποίο βρισκόταν η 43χρονη και την πυροβόλησε με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία. Το περιστατικό έγινε στην Σωτηρίτσα λίγο μετά τις 10:30 το πρωί. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ο δράστης έριξε 7-8 πυροβολισμούς στο άτυχο θύμα που κατέληξε στο σημείο.

Image

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Το σημείο όπου δολοφονήθηκε η γυναίκα στη Λάρισα (Πηγή: larissanet.gr)

Το περιστατικό συνέβη σε καφετέρια που διατηρεί στην περιοχή η αδελφή του θύματος. Ο δράστης έχει συλληφθεί από την ΕΛΑΣ και είναι σε εξέλιξη προανάκριση για τα αίτια της δολοφονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος κάλεσε την Αστυνομία και ενημέρωσε για τη δολοφονία, «ελάτε, σκότωσα μια γυναίκα» φέρεται να είπε στο τηλεφώνημα που έκανε στις Αρχές.

Image

Το σημείο όπου δολοφονήθηκε η γυναίκα στη Λάρισα (Πηγή: larissanet.gr)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.