ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Φουλ του γκολ στο Βελιγράδι, ρίσκο με Μάλμε – δυάδα Τσάμπιονς Λιγκ στο 4.62!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Φουλ του γκολ στο Βελιγράδι, ρίσκο με Μάλμε - δυάδα Τσάμπιονς Λιγκ στο 4.62!

Ξεχωριστό είναι το κουπόνι της Τρίτης (03/08) με αγώνες προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ. Το Betarades.gr έχει επιλέξει μια δυάδα από την πρώτη τη τάξει διοργάνωση, που περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Ερυθρός Αστέρας – Σερίφ και Μάλμε – Ρέιντζερς. Ας δούμε τι παίζουμε σήμερα στο στοίχημα!

Σκοράρουν στο Βελιγράδι

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με την ίδια διοργάνωση και την αναμέτρηση που γίνεται στο Βελιγράδι, εκεί όπου ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί τη Σερίφ Τιράσπολ στις 22:00. 

Οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στην συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης, καθώς συνέτριψαν με 5-0 την Κάιρατ. Προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες και στο πρωτάθλημα της Σερβίας. Επικράτησαν με 1-0 επί της Μλάντοστ και με 3-1 επί της Σπαρτάκ Σουμπότιτσα. Η αποτελεσματικότητα τους στην επίθεση είναι το μεγάλο “όπλο” τους, καθώς έχουν σημειώσει εννιά γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους.

Η Σερίφ Τιρασπόλ επικράτησε με 3-1 επί της Άλασκερτ, ανατρέποντας το είς βάρος της σκορ και συνεχίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμη, σημείωσε τη πρώτη της νίκη και στο πρωτάθλημα Μολδαβίας, κερδίζοντας εκτός έδρας (1-3) τη Φλορέστι. Σκοράρει εύκολα, αλλά στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της δεν κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στην εστία της.

O Ερυθρός Αστέρας είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη αλλά και την πρόκριση στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Η Σερίφ, όμως, μπορεί και αυτή να πετύχει γκολ. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Μπορεί η Μάλμε

Ολοκληρώνουμε τις προβλέψεις μας με ακόμη ένα παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ και μεταφερόμαστε στη Σουηδία, εκεί όπου στις 20:00 η Μάλμε κοντράρεται με τη Ρέιντζερς.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) απέναντι στην Ελσίνκι. Αποτελέσμα που σε συνδυασμό με τη νίκη τους στον πρώτο αγώνα, τους έδωσε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Εξαιρετική είναι η πορεία τους και στο πρωτάθλημα Σουηδίας. Βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ενώ προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες επί της Ντέγκερφορς (0-5) και της Μιάλμπι (0-2). Είναι πολύ δυνατοί στο γήπεδό τους και έχουν κερδίσει τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Ξεκίνησε με το δεξί τη προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας στη Σκωτία η Ρέιντζερς. Επικράτησε σχετικά εύκολα με 3-0 επί της Λίβινγκστον στον αγώνα της πρεμιέρας. Είχε προηγηθεί η νίκη (2-1) επί της Ρεάλ Μαδρίτης στη πιο πρόσφατη φιλική αναμέτρηση της, καθώς και οι ισοπαλίες με την Άρσεναλ (2-2) και τη Μπράιτον (0-0).  Δεν τα πάει πολύ καλά μακριά από την έδρα της, έχοντας κερδίσει τα δύο από τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Η Ρέιντζερς ξεκίνησε καλά την αγωνιστική περίοδο, δεν βρίσκεται ακόμα, όμως στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Η Μάλμε είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να τα καταφέρει έστω και δύσκολα στην έδρα της. Θα πάμε με το 1 (DNB) σε απόδοση 2.50.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...