ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόβλημα με Μακέντα, μέρος της προπόνησης ο Κουρμπέλης

Ο Παναθηναϊκός μετά από διήμερο ρεπό επέστρεψε στις προπονήσεις. «Πρώτη» για Σάρλια, εκτός ο Μακέντα λόγω τενοντίτιδας.

Πρόβλημα με Μακέντα, μέρος της προπόνησης ο Κουρμπέλης

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πήραν τις ανάσες τους, ξεκουράστηκαν μετά την σκληρή δουλειά που έκαναν επί ολλανδικού εδάφους και γύρισαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» για την τελική φάση της προετοιμασίας της ομάδας. Οι Πράσινοι, μετά το διήμερο ρεπό, άρχισαν την προπόνηση με ζέσταμα και κορόιδο, ενώ στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας. Το πρόγραμμα έκλεισε με τακτική. Την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα πραγματοποίησε ο Ζβόνιμιρ Σάρλια, ο οποίος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και μέχρι να επιστρέψει το Τριφύλλι από την Ολλανδία, έκανε ατομικές προπονήσεις.

Ο Μακέντα έκανε θεραπεία καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 ημέρες. Ο Σένκεφελντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι ο Μπεκ έκανε θεραπεία. Ο Κουρμπέλης πήρε μέρος σε μεγάλο μέρος της προπόνησης.

Την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.442 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.