ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Αποκαρδιωτικές εικόνες της επόμενης μέρας (Vids)

Πυροσβεστικές δυνάμεις και εναέρια μέσα συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την προσπάθεια για περιορισμό της φωτιάς.

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Αποκαρδιωτικές εικόνες της επόμενης μέρας (Vids)

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση στα μέτωπα της φωτιάς που κατακαίει τη Βαρυμπόμπη, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις φλόγες και τις αναζωπυρώσεις.

Παρά το γεγονός ότι η κατάσταση είναι λίγο καλύτερα σε σχέση με τη ζοφερή εικόνα τη νύχτα, πυροσβεστικές δυνάμεις και εναέρια μέσα συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την προσπάθεια για περιορισμό της φωτιάς.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Πυροσβεστική λίγο μετά τις 06:30 το πρωί, στην πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη επιχειρούν 520 πυροσβέστες, με 17 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 150 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ και το κινητό επιχειρησιακό κέντρο ΟΛΥΜΠΟΣ. Έχουν κινητοποιηθεί και περιοδικά θα επιχειρήσουν 5 Α/Φ και 9 Ε/Π. Συνδρομή παρέχει ο Ελληνικός Στρατός με πεζοπόρα τμήματα και εναέρια μέσα πυρόσβεσης. Επίσης, συνδράμουν η ΕΛ.ΑΣ., πολυάριθμες εθελοντικές ομάδες, καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 64.667 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τον καθηγητή Ευθύμη Λέκκα έχουν καεί περίπου 30.000 στρέμματα. Οι εικόνες καταστροφής που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός συγκλονίζουν. Καμένα δεκάδες σπίτια, απανθρακωμένα ζώα, ετοιμόρροπες ή πεσμένες κολώνες ηλεκτροδότησης και διάσπαρτες μικρές εστίες φωτιάς είναι οι εικόνες που συνθέτουν το σκηνικό της επόμενης ημέρας της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...