ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Βήμα πρόκρισης για Σπαρτάκ και Ντιναμό – δυάδα “φωτιά” σε απόδοση 4.98!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Βήμα πρόκρισης για Σπαρτάκ και Ντιναμό - δυάδα “φωτιά” σε απόδοση 4.98!

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το κουπόνι της Τετάρτης (04/08) καθώς φιλοξενεί αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει μια δυάδα με δυνατά προγνωστικά από τη μεγάλη διοργάνωση και τα ματς σε Μόσχα και Ζάγκρεμπ για πάμε στοίχημα. Προχωράμε στις σημερινές μας αναλύσεις!

Πιο έτοιμη η Σπαρτάκ

Κάνουμε αρχή στις επιλογές μας με τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 20:00 στη Ρωσία ανάμεσα στη Σπαρτάκ Μόσχας και την Μπενφίκα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σηκώσουν κεφάλι μετά την ήττα (1-0) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τη Ρούμπιν Καζάν και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα. Πήραν δύσκολη, αλλά πολύ σημαντική νίκη (0-1) στην έδρα της Κρίλια Σαμάρα. Ήταν η πέμπτη τους στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, καθώς είχαν νικήσει και στα φιλικά με τη Σιμπένικ (4-2), τη Σότσι (4-0), τη Ρούμπιν Καζάν (0-4) και την Κίμκι (1-5). Είναι πολύ δυνατοί στο γήπεδο τους, καθώς μετρούν 11 νίκες στις 15 τελευταίες αναμετρήσεις.

Αήττητο σερί εφτά αγώνων στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που έδωσε, με απολογισμό πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες “τρέχει” η Μπενφίκα. Με πιο πρόσφατη αυτή (1-1)  στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ. Είχαν προηγηθεί τρεις συνεχόμενες επικρατήσεις, επί της Κάζα Πία (2-1), της Αλμερία (2-1) και της Λιλ (1-0). Το μοναδικό που προβληματίζει τον προπονητή Ζόρζε Ζεζούς είναι η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, καθώς η ομάδα του δεν έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της.

Η Σπαρτάκ Μόσχας δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της, μετά το άσχημο ντεμπούτο στο ρωσικό πρωτάθλημα. Είναι δυνατή στην έδρα της και αξίζει το ρίσκο, καθώς είναι σαφώς πιο έτοιμη από την Μπενφίκα. Θα πάμε με 1 (DNB) σε απόδοση 2.20.

Φαβορί η Ντιναμό

Συνεχίζουμε το στοιχηματικό μας ταξίδι και πάλι με τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Και το παιχνίδι που γίνεται στις 21:00 στο Ζάγκρεμπ, εκεί όπου η Ντιναμό υποδέχεται την Λέγκια Βαρσοβίας.

Προέρχεται από ισοπαλία (3-3) με τη Ριέκα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο κροατικό πρωτάθλημα, σε ένα “χορταστικό” παιχνίδι. Χαρακτηριστικό είναι το ότι τα πέντε γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Είχαν προηγηθεί τρεις σερί νίκες, δύο απέναντι στην κυπριακή Ομόνοια (2-0 και 0-1), ενώ συνέτριψε (0-4) εκτός έδρας και τη Ντραγκοβόλιατς. Έχει καταφέρει στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

Δεν τα πήγε καλά στην πιο πρόσφατη υποχρέωσή της για το πολωνικό πρωτάθλημα η Λέγκια Βαρσοβίας, καθώς ηττήθηκε με 3-1 από την Ραντόμιακ Ράντομ. Αποτέλεσμα που έσπασε το νικηφόρο σερί των τριών αγωνιστικών που “έτρεχε”. Συγκεκριμένα, είχε επικρατήσει δύο φορές επί της Φλόρα Ταλίν (2-1 και 0-1) και με 1-0 επί της Πλοκ. Στους τέσσερις από τους εφτά τελευταίους αγώνες της δέχτηκε γκολ.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι δυνατή στο γήπεδό της και δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στη Λέγκια Βαρσοβίας, που δεν διακρίνεται από σταθερότητα στο παιχνίδι της. Επιλέγουμε Ντιναμό Ζάγκρεμπ -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.26.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...