ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Στην κυκλοφορία η κάρτα φιλάθλου για τη νέα σεζόν

Τους τρόπους που μπορεί το φίλαθλο κοινό την κάρτα φιλάθλου για τη νέα σεζόν, αλλά και τα προνόμια που θα έχει, ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Στην κυκλοφορία η κάρτα φιλάθλου για τη νέα σεζόν | panathinaikos24.gr

Ανακοίνωση για την κάρτα φιλάθλου της νέας σεζόν, εξέδωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και γνωστοποίησε πως και φέτος θα μπορεί ο κάτοχος που θα την προμηθευτεί να μπορεί να αγοράσει μεμονωμένα εισιτήρια για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, αλλά και τα ερασιτεχνικά αθλήματα.

Πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκη
Πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκη 520 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει και φέτος την κυκλοφορία Κάρτας Φίλου για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022 για τους φιλάθλους του Συλλόγου που αγοράζουν μεμονωμένα εισιτήρια στο ποδόσφαιρο και στα αγωνίσματα του Ερασιτέχνη.

Η αγορά της Κάρτας φίλου αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά μεμονωμένου εισιτηρίου για τους αγώνες της ΠΑΕ (την οποία ευχαριστούμε) ή της «μάνας του λόχου».

Το κόστος της κάρτας είναι 10 ευρώ εφάπαξ και μπορεί κάποιος να την αποκτήσει με κατάθεση στους λογαριασμούς του Παναθηναϊκού Α.Ο. ή μέσω VIVA.

Ελπίζουμε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να συμπεριλάβει την Κάρτα φίλου στη διαδικασία πρώτης αγοράς εισιτηρίου ώστε και αυτή από την πλευρά της να σταθεί  αρωγός στην προσπάθεια μας, όπως άλλωστε κάνει αδιαλείπτως επί σειρά ετών.

Βεβαίως ισχύει και για όλους όσους επιθυμούν  ανεξαρτήτως της αγοράς εισιτηρίου  να συνδράμουν οικονομικά τον Ερασιτέχνη και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να γίνουν μέλη ή να αγοράσουν κάρτες διάρκειας.

Η έγκαιρη προαγορά της συγκεκριμένης κάρτας θα βοηθήσει την αποφυγή  καθυστερήσεων κατά την αγορά εισιτηρίου του αγώνα.

 Απόκτησε την Κάρτα Φίλου Παναθηναϊκού Α.Ο. και ενίσχυσε το όραμα για έναν ακόμα πιο δυνατό Σύλλογο Μεγάλο που θα είναι Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ παντοτινός!

Η Κάρτα φίλου είναι ένα ακόμα  σημαντικό οικονομικό στήριγμα στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει η «μάνα του λόχου».

Αποκτήστε την κάρτα φίλου στο ακόλουθο Link».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close