ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πανευτυχής ο Καρλίτος

Άλλος άνθρωπος είναι ο Καρλίτος μετά την έλευση της οικογένειας του στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση.

Πανευτυχής ο Καρλίτος

Από χθες λοιπόν βρίσκεται στη χώρα μας η γυναίκα και τα μόλις λίγων μηνών δίδυμα του Ισπανού επιθετικού. Η ψυχολογία του από την πρώτη κιόλας μέρα έχει αλλάξει άρδην. Ο Καρλίτος είναι πολύ πιο χαμογελαστός και ευδιάθετος στις προπονήσεις και ο λόγος είναι ξεκάθαρος.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα και λόγω του κορωνοϊού δεν ήταν κοντά τους και με την έλευση τους τώρα, είναι και απόλυτα λογικό να αλλάξει η ψυχολογία του. Το χαμόγελο είναι σαν να έχει… ζωγραφιστεί στο πρόσωπο του και δεν είναι απίθανο όλο αυτό να τον επηρεάσει και θετικά στο αγωνιστικό κομμάτι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.