ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλαϊτζάκης: «Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα» (pic)

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την επιλογή του στο Draft και υπογράμμισε ότι το... όνειρο γίνεται πραγματικότητα!

Καλαϊτζάκης: «Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα» (pic)

Ο 22χρονος γκαρντ ετοιμάζεται να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και να βρεθεί στο Ουισκόνσιν για λογαριασμό των Μιλγουόκι Μπακς.

Τα «Ελάφια» ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του Γιώργου Καλαϊτζάκη, ο οποίος θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, είτε μέσα από το Summer League, είτε μέσα από το training camp του Σεπτεμβρίου.

«Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Ευχαριστώ τους Μπακς για την ευκαιρία. Πάμε» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο ταλαντούχος μπασκετμπολίστας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.630 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Γιωργος Καλαιτζακης (@gkalaitzakis16)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...