ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Την Παρασκευή (06/08) τα διαρκείας της «πράσινης» ΠΑΕ

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την Παρασκευή (06/08), θα τεθούν στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Παναθηναϊκός: Την Παρασκευή (06/08) τα διαρκείας της «πράσινης» ΠΑΕ

Από την Παρασκευή (06/08) οι φίλοι της ομάδας του Παναθηναϊκού θα μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Όπως ενημέρωσαν οι «πράσινοι», θα τεθούν στην κυκλοφορία οι νέες κάρτες διαρκείας, οι οποίες υπενθυμίζουμε πως για να τις προμηθευτούν οι φίλαθλοι θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν το μητρώο μελών της «Μάνας του Λόχου», έναντι του ποσού των 50 ευρώ.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως οι κάρτες διαρκείας που θα εκδοθούν, θα είναι με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, με τον κορωνοϊό και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν γνωστοποιηθεί.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.690 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...