ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μέχρι τότε μπορεί να φύγει ο Παπαπέτρου με nba out!

Ο Παπαπέτρου φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, με nba out του να λήγει στις 18/08.

Μέχρι τότε μπορεί να φύγει ο Παπαπέτρου με nba out!

Ο Παπαπέτρου πριν από λίγο καιρό ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας θέλει να συνεχίσει την καριέρα σου στο τριφύλλι, αλλά το μεγάλο του όνειρο είναι να αγωνιστεί στο nba.

Για τον λόγο αυτό έβαλε στο συμβόλαιο του το NBA out. Για να γίνει αυτό βέβαια πρέπει η ομάδα που τον θέλει να καταβάλει μέχρι τις 18/08 το πόσο των λίγο παραπάνω από 800.000 ευρώ.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.177 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με ξένα μέσα την περίπτωση του εξετάζουν οι Κινγκς και οι Σπερς. Το τι θα γίνει βέβαια κανείς δεν το γνωρίζει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...