ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Είμαστε φυλακισμένες» δηλώνουν 10 παίκτριες που θέλουν να παίξουν στον Παναθηναϊκό!

Δέκα παίκτριες που θέλουν να αγωνιστούν στην ομάδα ποδοσφαίρου των Γυναικών του Παναθηναϊκού ξεσπούν.

«Είμαστε φυλακισμένες» δηλώνουν 10 παίκτριες που θέλουν να παίξουν στον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτριών της Αγίας Παρασκευής:

«Αποτελούμε μέλη μιας ομάδας, η οποία δεν πληροί τα θέλω και τα πιστεύω μας. Μια ομάδα που δε μας σέβεται,αδιαφορεί για τις επιθυμίες μας και με γνώμονα το “έτσι θέλω” κάποιων που καπηλεύονται τη θέση τους δεν παραχωρούν τα δελτία στις αθλήτριες που θέλουν να αποχωρήσουν.

Έχουμε ζητήσει τα δελτία μας αλλά η απάντηση τους εδώ και ένα μήνα είναι “δε στο δίνω». «Μείνε στην ομάδα και ας μην έρχεσαι στις προπονήσεις, δελτίο δεν παίρνεις από εμάς»…αυτές είναι οι απαντήσεις τους.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.906 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτοί είναι οι άνθρωποι της Αγίας Παρασκευής, στους οποίους αναφερόμαστε. Άνθρωποι που μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν ήξεραν τα ονόματά μας και μας φώναζαν με τα νούμερα που φοράμε, αυτοί είναι που με το έτσι θέλω, θέλουν να μας κρατήσουν στην ομάδα.

Είναι οι ίδιοι που μετά τον μικρό τελικό στον Βόλο, δεν συνεχάρησαν καμία παίκτρια για όλα αυτά που καταφέραμε, αλλά η πρώτη τους ενέργεια ήταν να απομακρύνουν τον προπονητή και την υπεύθυνη τμήματος.

Κανένας σεβασμός, καμία αναγνώριση της προσπάθειας μας. Όσα έχουμε χτίσει τόσα χρόνια, γκρεμίζονται. Αγανακτισμένες από όσα ζούμε το τελευταίο διάστημα, προβαίνουμε σε αυτή την ανακοίνωση, για να ακουστούν οι φωνές μας. Η ανακοίνωση αυτή δεν αφορά μια ή δυο αθλήτριες, αλλά όλες τις αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής που διεκδικούν αυτά που τους ανήκουν.

Όπως αγωνιζόμαστε κάθε Κυριακή και θέλουμε τη νίκη, έτσι θα αγωνιστούμε και τώρα, όλες μαζί, για να πετύχουμε το στόχο μας,ο οποίος είναι να αποδεσμευτούμε απ την εν λόγω ομάδα.

Ο αθλητισμός είναι ένα κοινωνικοπολιτισμικό αγαθό, είναι ένας χώρος που προάγει αξίες και την έννοια του ευ αγωνίζεσθαι,που όμως άνθρωποι σαν τους διοικούντες της Αγίας Παρασκευής τον απαξιώνουν με τις συμπεριφορές τους.

Ας γίνει η κίνησή μας αυτή, η αρχή να πάψουν τέτοιου είδους συμπεριφορές. Να μην υπάρχει καμία ομάδα που κρατάει με το ζόρι τις αθλήτριες.

Ζητάμε την ελευθερία μας, με την αποδέσμευσή μας.

Θέλουμε τη στήριξη των υγιών ανθρώπων που ασχολούνται με τον αθλητισμό και των ομοσπονδιών, θέλουμε να είναι δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...