ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κάρτα φίλου 2021-2022

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Κάρτα φίλου 2021-2022

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει και φέτος την κυκλοφορία Κάρτας Φίλου για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022 για τους φιλάθλους του Συλλόγου που αγοράζουν μεμονωμένα εισιτήρια στο ποδόσφαιρο και στα αγωνίσματα του Ερασιτέχνη.
Η αγορά της Κάρτας φίλου αποτελεί απαραίτη προϋπόθεση για την αγορά μεμονωμένου εισιτηρίου για τους αγώνες της ΠΑΕ (την οποία ευχαριστούμε) ή της «μάνας του λόχου».

Το κόστος της κάρτας είναι 10 ευρώ εφάπαξ και μπορεί κάποιος να την αποκτήσει με κατάθεση στους λογαριασμούς του Παναθηναϊκού Α.Ο. (αποστολή του καταθετηρίου στο [email protected]) ή μέσω VIVA.

Ελπίζουμε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να συμπεριλάβει την Κάρτα φίλου στη διαδικασία πρώτης αγοράς εισιτηρίου ώστε και αυτή από την πλευρά της να σταθεί  αρωγός στην προσπάθεια μας, όπως άλλωστε κάνει αδιαλείπτως επί σειρά ετών.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βεβαίως ισχύει και για όλους όσους επιθυμούν  ανεξαρτήτως της αγοράς εισιτηρίου  να συνδράμουν οικονομικά τον Ερασιτέχνη και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να γίνουν μέλη ή να αγοράσουν κάρτες διάρκειας.

Η έγκαιρη προαγορά της συγκεκριμένης κάρτας θα βοηθήσει την αποφυγή  καθυστερήσεων κατά την αγορά εισιτηρίου του αγώνα.

Απόκτησε την Κάρτα Φίλου Παναθηναϊκού Α.Ο. και ενίσχυσε το όραμα για έναν ακόμα πιο δυνατό Σύλλογο Μεγάλο που θα είναι Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ παντοτινός!

Η Κάρτα φίλου είναι ένα ακόμα  σημαντικό οικονομικό στήριγμα στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει η «μάνα του λόχου».

Αποκτήστε την κάρτα φίλου στο ακόλουθο Link

https://www.viva.gr/tickets/festival/sports/karta-filou-panathinaikou-2021-2022/?fbclid=IwAR3pU0cXpch45-mqdC2QBZ9EkqxaRibagqbxlRwLygdyBBd_mvMTxpxwMm8

Επίσης μπορείτε να την αποκτήσετε από το γραφείο μελών του Παναθηναϊκού Α.Ο. (Καθημερινές 10:00-16:00) δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...