ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Τουρκία για την Γκιρεσουνσπόρ ο Σανκαρέ!

Ο Γιουνούς Σανκαρέ βρίσκεται στην Τουρκία για να μιλήσει απευθείας με την Γκιρεσουνσπόρ.

Στην Τουρκία για την Γκιρεσουνσπόρ ο Σανκαρέ!

Χωρίς τον Γιουνούς Σανκαρέ πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς ο Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής μετέβη στην Τουρκία.

Ο ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού μετέβη στην γείτονα χώρα, με σκοπό να διαπραγματευτεί με την Γκιρεσουνσπόρ απευθείας. Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και αρκετές μέρες, ο Παναθηναϊκός έχει ανάψει το πράσινο φως και έτσι είναι στο χέρι του παίκτη το τι τελικά θα κάνει.

Μπορεί οι Τούρκοι να έκαναν λόγο χθες για συμφωνία, ωστόσο κάτι οριστικό δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή. Φυσικά, τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν στις δια ζώσης διαπραγματεύσεις που θα γίνουν μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Σανκαρέ βλέπει θετικά την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην νεοφώτιστη ομάδα, αλλά μένει να δούμε τι ακριβώς θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.174 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.