ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε κυκλοφορία τα διαρκείας του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έθεσε σε κυκλοφορία τα διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν, τα οποία για να τα παραλάβει κάποιος θα πρέπει να είναι μέλος και στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Σε κυκλοφορία τα διαρκείας του Παναθηναϊκού

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 6 Αυγούστου τίθενται σε κυκλοφορία οι Κάρτες Διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2021-22.

Έπειτα από μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας που κράτησε τις εξέδρες της ιστορικής έδρας μας άδειες και τον κόσμο μακριά από την αγαπημένη του ομάδα, ήρθε η ώρα για να δώσουμε… ραντεβού και να ξανασμίξουμε όλοι μαζί στο «σπίτι» μας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.375 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «Απόστολος Νικολαΐδης» ανοίγει ξανά για τους φίλους του Τριφυλλιού και σε περιμένει να βρεθείς δίπλα στον Παναθηναϊκό, με ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό στις υγειονομικές διατάξεις για την προστασία της υγείας όλων μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και σε πλήρη εναρμόνιση με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Δίνουμε «ραντεβού στο γήπεδο» με ασφάλεια για να δούμε από κοντά και να στηρίξουμε την αγαπημένη μας ομάδα με φωνή, πάθος και παλμό. Η ψυχή και η δύναμη της ομάδας είσαι εσύ, στις χαρές και στις λύπες!

Κλείσε θέση στη Λεωφόρο,

στήριξε τον Παναθηναϊκό,

δώσε δύναμη στον Ερασιτέχνη.

Ραντεβού στο γήπεδο!

Πατήστε εδώ για να δείτε το αναλυτικό έντυπο για τις Κάρτες Διαρκείας 2021-22

ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ

Δείτε στην κάτοψη του γηπέδου της Λεωφόρου όλες τις Θύρες στις οποίες διατίθενται οι Κάρτες Διαρκείας, καθώς και τον αναλυτικό πίνακα που ισχύει ανά κατηγορία κάρτας και Θύρας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2021-22 Η διάθεση των Καρτών Διαρκείας αφορά μόνο οικονομικά ενήμερα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Επίσης, βάσει της ΚΥΑ, για την αγορά Διαρκείας απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τους τελευταίους έξι μήνες.

Απαραίτητα δικαιολογητικά Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας Απόδειξη εγγραφής/ανανέωσης μέλους στον Ερασιτέχνη Δικαιολογητικά που προκύπτουν από την ισχύουσα ΚΥΑ και το υγειονομικό πρωτόκολλο:

Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τους τελευταίους 6 μήνες. Για τη Νεανική Κάρτα:

Πιστοποιητικό γέννησης ή οικογενειακής κατάστασης. ΑΜΕΑ Πλέον ταυτότητας, πιστοποιητικού Covid-19 και απόδειξης εγγραφής/ανανέωσης μέλους στον Ερασιτέχνη, είναι απαραίτητο και πιστοποιητικό ΚΕΠΑ (από 67%).

Πληροφορίες για έκδοση νέων Καρτών Διαρκείας και για όρους και προϋποθέσεις θα βρεις στο www.pao.gr, στα τηλ. 210 64 70 990 – 991 και στο e-mail: [email protected].

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Βασική Κάρτα (Basic) Στη βασική κατηγορία περιλαμβάνονται ατομικές Κάρτες για τις Θύρες 1, 2, 5Α, 5Β/5Γ, 8Α/8Β, 9, 10, 11, 12.

Η τιμή της Βασικής Κάρτας αρχίζει από 160 €.

Νεανική Κάρτα (Youth)

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών δεν μπορούμε να έχουμε Οικογενειακές Θύρες αλλά προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των οικογενειών, διατίθενται Οικογενειακά Πακέτα σε όλες τις Θύρες του γηπέδου με έκπτωση 50% στο εισιτήριο (νεανικό) του παιδιού.

Η τιμή της Νεανικής Κάρτας αρχίζει από 80 €.

● Η Νεανική Κάρτα αφορά μη εμβολιασμένα παιδιά κάτω των 15 ετών.

● Η Νεανική Κάρτα αγοράζεται πακέτο με ένα regular διαρκείας του συνοδού, ο οποίος πιστοποιεί τη συγγένεια 1ου βαθμού.

● Για την έκδοση/παραλαβή της Νεανικής Κάρτας Διαρκείας είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης ή οικογενειακής κατάστασης.

● Το οικογενειακό πακέτο πλέον διατίθενται και ηλεκτρονικά.

VIP H Κάρτα VIP αφορά στη Θύρα Επισήμων (Θ.3).

Κάθε Κάρτα VIP εξασφαλίζει στον κάτοχό της προνομιακή θέση στην παρακολούθηση του αγώνα, δωρεάν θέση parking και πρόσβαση στο bar της θύρας με δωρεάν υπηρεσίες catering.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Γενικά Προνόμια Καρτών Διαρκείας

● Έκπτωση στο κατάστημα του Γηπέδου και στο paofc.gr.

● Συμμετοχή σε κληρώσεις & διαγωνισμούς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και των Χορηγών της.

● Για τη Θύρα 3 πρόσβαση στο Bar της θύρας με δωρεάν υπηρεσίες catering.

● Παροχή θέσης στάθμευσης Ι.Χ. οχήματος για τους κατόχους Καρτών Διαρκείας στη Θύρα 3 (VIP).

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Ηλεκτρονικά: στο www.pao.gr (Διάθεση Εισιτηρίων) και στο www.ticketmaster.gr. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών με την πανδημία, η διάθεση των Καρτών Διαρκείας γίνεται ηλεκτρονικά. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να εξυπηρετηθείς άμεσα και οποιαδήποτε στιγμή καθώς η ηλεκτρονική διάθεση λειτουργεί όλες τις ώρες και το Σαββατοκύριακο.

Πληρωμή με: ● Πιστωτική κάρτα:

PANATHINAIKOS FC VISA της Τράπεζας Πειραιώς με 9 άτοκες δόσεις.

Λοιπές κάρτες: 6 άτοκες δόσεις. Αφορά όλες τις πιστωτικές κάρτες τύπου VISA & MASTERCARD.

● Χρεωστική κάρτα: Αφορά όλες τις κάρτες τύπου VISA & MASTERCARD.

● Web transfer: Στον λογαριασμό GR91 0172 0140 0050 1405 2645 777 της Τράπεζας Πειραιώς.

* Για τις τραπεζικές μεταφορές πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώνονται στο πεδίο αιτιολογίας ο σκοπός της κατάθεσης, ονοματεπώνυμο & κινητό τηλέφωνο.

Σε ειδικές περιπτώσεις: Στη Λεωφόρο – Εκδοτήρια Θύρας 3 (VIP)

Δευτέρα έως Πέμπτη 09.30-17.30 & Παρασκευή 12.00-17.30.

Με φυσική παρουσία, σε ειδικές περιπτώσεις, η διάθεση Καρτών Διαρκείας γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (Γραμμή επικοινωνίας: 210 64 70 990 – 991 & e-mail: [email protected]).

Πληρωμή με: ● Μετρητά

● Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα (όπως παραπάνω).

PANATHINAIKOS FC VISA Οι κάτοχοι κάρτας PANATHINAIKOS FC Visa που επιθυμούν να κάνουν εξαργύρωση τριφυλλιών, θα μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Τράπεζας Πειραιώς στο τηλ. 210 32 88 000. Η εξαργύρωση αντιστοιχεί σε 3.000 τριφύλλια και για το ποσό των 160€. Στη συνέχεια υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα επικοινωνεί για την ολοκλήρωση της αγοράς της Κάρτας Διαρκείας.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Η παραλαβή των καρτών διαρκείας γίνεται από τα εκδοτήρια της Θύρας 3.

● Τα απαραίτητα δικαιολογητικά (βλέπε παραπάνω) για την ολοκλήρωση της αγοράς μπορούν να προσκομιστούν κατά την παραλαβή. Προς διευκόλυνση όμως συστήνεται η πρότερη αποστολή σκαναρισμένων αρχείων στο [email protected] αναφέροντας τον αριθμό κράτησης και ένα κινητό τηλέφωνο.

● Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής θα πρέπει να ενημερώνεται το τμήμα εξυπηρέτησης φιλάθλων (η χρέωση είναι του παραλήπτη).

Για οποιαδήποτε πληροφορία τo τμήμα εξυπηρέτησης φιλάθλων λειτουργεί από Δευτέρα έως και Πέμπτη 09.30-17.30 και την Παρασκευή 12.00-17.30. Γραμμή επικοινωνίας: 210 64 70 990 – 991, e-mail: [email protected].

https://twitter.com/paofc_/status/1423594349108023299?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1423594349108023299%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.trifilara.gr%2Fkykloforisan-ta-diarkias-tou-panathinaikou%2F

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.