ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φωτιά ακόμα και στο Πεδίον του Άρεως – Άμεση η κατάσβεση

Πυρκαγιές σε όλη τη χώρα, με μια εστία να εμφανίζεται ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Πεδίον του Άρεως.

Φωτιά ακόμα και στο Πεδίον του Άρεως – Άμεση η κατάσβεση

Τα έχουμε… δει όλα τα τελευταία 24ωρα στην Ελλάδα. Οι πυρκαγιές έχουν κάψει τη χώρα από άκρη σε άκρη και τα πύρινα μέτωπα είναι ανεξέλεγκτα. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεπηδήσει μια νέα εστία και είναι ενδεικτικό πως το απόγευμα της Παρασκευής (06.08) υπήρξε εστία φωτιάς ακόμα και στο Πεδίον του Άρεως.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων και της ΕΥΔΑΠ ενώ ακόμα και διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν για να βοηθήσουν με τους πυροσβεστήρες των οχημάτων τους στην κατάσβεση. Ευτυχώς, η φωτιά έσβησε αμέσως και δεν υπήρξαν περαιτέρω ζημιές…

Πηγή: Newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.