ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χατζηγιοβάνης: «Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού παραμένω 100% συγκεντρωμένος εδώ» (Vid)

Στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό με προορισμό την Αλτάι, αναφέρθηκε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Χατζηγιοβάνης: «Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού παραμένω 100% συγκεντρωμένος εδώ» (Vid)

Ο νεαρός εξτρεμ σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, στη φιλική ισοπαλία κόντρα στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για τις φήμες που κυκλοφορούν, αλλά και για την απόδοσή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Χατζηγιοβάνη:

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε στην Ελλάδα και είχαμε καλές στιγμές. Εγώ πέτυχα δυο γκολ και αυτό είναι σίγουρα καλό για μένα, αλλά δεν πήγα όσο καλά θέλω πέρα από τα γκολ.

Δεν είμαι έτοιμος στο 100%, καταλαβαίνω πότε παίζω καλά και πότε όχι. Θέλω ακόμη λίγη δουλειά για να επανέλθω μετά από ένα πρόβλημα υγείας. Πήραμε μια ισοπαλία, θέλαμε τη νίκη. Πρέπει να αρχίσουμε σιγά σιγά να κερδίζουμε τα ματς ακόμη και τα φιλικά».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 91.462 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το μέλλον του: «Υπήρχαν κάποια θέματα, το τελευταίο διάστημα. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και είμαι 100% συγκεντρωμένος. Με όλα αυτά και για το τι θα γίνει ασχολούνται άλλοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...