ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Σερί έξι μεταλλίων στην ποδηλασία ΑμεΑ

Το τμήμα ποδηλασίας ΑμεΑ του Παναθηναϊκού ξεχώρισε στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ και με απολογισμό τέσσερα χρυσά μετάλλια και δύο χάλκινα κράτησε τη σημαία ψηλά.

Παναθηναϊκός: Σερί έξι μεταλλίων στην ποδηλασία ΑμεΑ

Συγκεκριμένα, στο ατομικό πουρσουίτ ο Βαβαρούτσος πήρε και πάλι το χρυσό μετάλλιο ενώ ο Λουκάς Ανέστης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Στην κατηγορία C5 πάντα ο Βαβαρούτσος ήταν πρώτος και στο Σκρατς, ενώ ο Ανέστης πήρε την τέταρτη θέση. Επιπλέον, ο Βαβαρούτσος ήταν πρώτος και στο 8 Όμνιουμ κάνοντας συγκλονιστική εμφάνιση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τμήμα οδηγήθηκε τεχνικά από τον κόουτς Κώστα Γκρέκα, ενώ στο πλευρό των αθλητών ήταν ο συνοδός Θοδωρής Σιούτας και ο συναθλητής τους Σόλων Παπαδόπουλος. Επίσης, στην ομάδα συμπαραστάθηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί της, ο άλλοτε ποδηλάτης του συλλόγου Λέκας και ο νυν ποδηλάτης του Παναθηναϊκού, Βλάχος.

Θέλει να πετάξει τον Παναθηναϊκό έξω από τη Λεωφόρο η ΕΟΚ, «Ή στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” ή δεν θα παίξουμε!» η απάντηση του τριφυλλιού
Θέλει να πετάξει τον Παναθηναϊκό έξω από τη Λεωφόρο η ΕΟΚ, «Ή στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” ή δεν θα παίξουμε!» η απάντηση του τριφυλλιού 15.093 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.