ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κάρτα φίλου 2021-2022

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Κάρτα φίλου 2021-2022 | panathinaikos24.gr

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει και φέτος την κυκλοφορία Κάρτας Φίλου για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022 για τους φιλάθλους του Συλλόγου που αγοράζουν μεμονωμένα εισιτήρια στο ποδόσφαιρο και στα αγωνίσματα του Ερασιτέχνη.
Η αγορά της Κάρτας φίλου αποτελεί απαραίτη προϋπόθεση για την αγορά μεμονωμένου εισιτηρίου για τους αγώνες της ΠΑΕ (την οποία ευχαριστούμε) ή της «μάνας του λόχου».
Πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκη
Πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκη 519 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το κόστος της κάρτας είναι 10 ευρώ εφάπαξ και μπορεί κάποιος να την αποκτήσει με κατάθεση στους λογαριασμούς του Παναθηναϊκού Α.Ο. (αποστολή του καταθετηρίου στο [email protected]) ή μέσω VIVA.

Ελπίζουμε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να συμπεριλάβει την Κάρτα φίλου στη διαδικασία πρώτης αγοράς εισιτηρίου ώστε και αυτή από την πλευρά της να σταθεί  αρωγός στην προσπάθεια μας, όπως άλλωστε κάνει αδιαλείπτως επί σειρά ετών.

Βεβαίως ισχύει και για όλους όσους επιθυμούν  ανεξαρτήτως της αγοράς εισιτηρίου  να συνδράμουν οικονομικά τον Ερασιτέχνη και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να γίνουν μέλη ή να αγοράσουν κάρτες διάρκειας.

Η έγκαιρη προαγορά της συγκεκριμένης κάρτας θα βοηθήσει την αποφυγή  καθυστερήσεων κατά την αγορά εισιτηρίου του αγώνα.

Απόκτησε την Κάρτα Φίλου Παναθηναϊκού Α.Ο. και ενίσχυσε το όραμα για έναν ακόμα πιο δυνατό Σύλλογο Μεγάλο που θα είναι Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ παντοτινός!

Η Κάρτα φίλου είναι ένα ακόμα  σημαντικό οικονομικό στήριγμα στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει η «μάνα του λόχου».

Αποκτήστε την κάρτα φίλου στο ακόλουθο Link

https://www.viva.gr/tickets/festival/sports/karta-filou-panathinaikou-2021-2022/?fbclid=IwAR3pU0cXpch45-mqdC2QBZ9EkqxaRibagqbxlRwLygdyBBd_mvMTxpxwMm8

Επίσης μπορείτε να την αποκτήσετε από το γραφείο μελών του Παναθηναϊκού Α.Ο. (Καθημερινές 10:00-16:00) δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close