ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Θέλει προσπάθεια και υπομονή για φτιάξουμε ομάδα με ταυτότητα» (Vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραδέχτηκε πως θα χρειαστεί υπομονή και χρόνος, προκειμένου να έχει η ομάδα την ταυτότητα που και ο ίδιος επιθυμεί.

Γιοβάνοβιτς: «Θέλει προσπάθεια και υπομονή για φτιάξουμε ομάδα με ταυτότητα» (Vid) | panathinaikos24.gr

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραδέχτηκε πως θα χρειαστεί υπομονή και χρόνος, προκειμένου να έχει η ομάδα την ταυτότητα που και ο ίδιος επιθυμεί.

Νικολογιάννης: «Ο Γκάμαρης ήρθε με σκοπό στη Λεωφόρο αλλά δεν τα κατάφερε»
Νικολογιάννης: «Ο Γκάμαρης ήρθε με σκοπό στη Λεωφόρο αλλά δεν τα κατάφερε» 3.402 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Είμαι ικανοποιημένος για το ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτο ημιχρόνου και στο ξεκίνημα του δεύτερου καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό και να φτιάξουμε κάποιες φάσεις για γκολ. Σίγουρα υπήρξαν και αρνητικά διαστήματα στο παιχνίδι, με κάποιες φάσεις που θα μπορούσαμε να τις ολοκληρώσουμε καλύτερα αλλά και σε άλλες να αποφύγουμε λάθη που κάναμε.

Πρέπει να κάνουμε καλύτερη προσπάθεια για να είναι η ομάδα έτοιμη. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι στην αρχή του πρωταθλήματος. Θα μας χρειαστεί λίγος χρόνος ακόμη, δεν είναι εύκολο. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και μεγάλη υπομονή για να φτιάξουμε ομάδα με ταυτότητα στο γήπεδο. Δεν είναι εύκολο αυτό ούτε για μένα ούτε για τους παίκτες. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close