ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποθέωσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (Vid)

Δείτε τι ακριβώς είπε.

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποθέωσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (Vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάριου Καπότση:

Είμαστε ευλογημένοι που βρισκόμαστε εδώ. Είναι πολλά τα συναισθήματα αυτή την στιγμή και θέλω να σας τα μεταφέρω. Πρώτα απ’ όλα οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός, η μεγαλύτερη γιορτή του αθλήματος. Εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με την καρδιά μας γιατί στην Ελλάδα έχουμε πόλεμο, ο οποίος είναι πολύ οδυνηρός. Έναν πόλεμο που μας έχει επηρεάσει όλους.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό το μετάλλιο δεν ανήκει μόνο σε εμάς. Ανήκει σε όλους τους Έλληνες. Στους Έλληνες που αγωνίζονται αυτή τη δύσκολη στιγμή, τους Έλληνες που βοηθούν τους Έλληνες πυροσβέστες, που βοηθούν τον συνάνθρωπό τους που έχει πρόβλημα. Μου έρχονται πάρα πολλά στο μυαλό, την οικογένεια Αντετοκούνμπο που πληρώνει καταλύματα, τον κύριο Γιαννακόπουλο που κάνει αναδάσωση. Οικογένειες που είναι πολύ μεγάλες στην Ελλάδα και είναι εκεί, σιωπηλά και βοηθούν. Αυτό το μετάλλιο ανήκει σε όλους τους Έλληνες, αυτό θα πει ομάδα. Ομάδα θα πει όλοι αυτοί που αγωνίζονται αυτή την στιγμή. Για μας, για την Ελλάδα μας”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...