ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Παναθηναϊκός στο πόλο με νίκη επί του Ολυμπιακού!

Η ομάδα Εφήβων του πόλο του Παναθηναϊκού επικράτησε με 10-6 του Ολυμπιακού και κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Παναθηναϊκός στο πόλο με νίκη επί του Ολυμπιακού!

Οι έφηβοι του Παναθηναϊκού αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στο πόλο καθώς επιβλήθηκαν του Ολυμπιακού 10-6 στον τελικό που έγινε στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης. Οι «πράσινοι» είχαν την καρδιά και την ψυχή του πρωταθλητή και παρά την κούραση που υπήρχε από τον πρωινό συναρπαστικό ημιτελικό με τον ΝΟ Πατρών που κρίθηκε στα πέναλτι, επιβλήθηκαν του Ολυμπιακού για δεύτερη φορά και σήκωσαν άξια την κούπα του πρωταθλητή.

Επρόκειτο για τον 1618ο τίτλο του Συλλόγου ενώ ήταν ο 12ος επίσημος τίτλος για το τμήμα πόλο του ΠΑΟ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έφηβοι ανέβηκαν και πάλι στον θρόνο του πρωταθλητή Ελλάδας μετά το 1987.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα του αγώνα ήταν τα εξής: 4-3, 0-2, 3-0 και 3-1.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός (Πυρπυρής): Βασιλάκης, Δευτεραίος 2, Φλάμπουρας, Κουρούπης 1, Αλμυράς 2, Ερέις, Αργυρός, Χ.Σιαμάς, Ζαχόπουλος 2, Π. Σιαμάς 2, Εγνατιάδης, Γ.Σιαμάς, Κρατημένος, Πορτοκάλης και Ζερβουδάκης 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.