ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ενίσχυση με Ρομπόπουλο!

O Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση και άλλου παίκτη στο πόλο.

Ενίσχυση με Ρομπόπουλο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αμυντικό Χάρη Ρομπόπουλο για το τμήμα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου, την αγωνιστική σεζόν 2021-2022. Μια ακόμα σημαντική μεταγραφική προσθήκη για το τμήμα πόλο του ΠΑΟ καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον Χάρη Ρομπόπουλο.

Έχει πλούσια εμπειρία με τις μικρές εθνικές ομάδες, καθώς ο νεαρός αθλητής έχει στεφθεί Πρωταθλητής Ευρώπης το 2018 στο Μινσκ και Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2019 στο Κουβέιτ.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το βιογραφικό του

2014-2016 ΝΟ Βουλιαγμένης

2016-2018 ΑΝΟ Γλυφάδας

2018-2020 Παλαιό Φάληρο

2020-2021 Εθνικός

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Ρομπόπουλος τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος που βρίσκομαι πλέον στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Από πλευράς θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.