ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιωαννίδης: «Ο Παναθηναϊκός δεν γίνεται να μην κάνει πρωταθλητισμό»

Ο Φώτης Ιωαννίδης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις αλλαγές που φέρνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και στο τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα.

Ιωαννίδης: «Ο Παναθηναϊκός δεν γίνεται να μην κάνει πρωταθλητισμό»

Διαβάστε αποσπάσματα όσων δήλωσε ο νεαρός επιθετικός στη “Live Sport”:

Για τις αλλαγές που έφερε ο Γιοβάνοβιτς: Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ένα πιο συγκεκριμένο πλάνο και το δουλεύουμε με ηρεμία και μεθοδικότητα στις προπονήσεις. Ο προπονητής μάς βοηθάει πολύ ώστε να ξεδιπλώσουμε τις αρετές μας και προσπαθεί να μας διδάξει ένα ποδόσφαιρο ανάπτυξης και να είμαστε εμείς αυτοί που έχουμε την μπάλα, να κάνουμε πιο πολύ επίθεση.

Για τους στόχους της νέας σεζόν, σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο: Ατομικά θέλω να παίξω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ ως βασικός και να σκοράρω πολλά γκολ, για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να εκπληρώσει τους στόχους του. Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να έχει άλλο στόχο από τον πρωταθλητισμό.

Αν έχει γίνει κατανοητό στην ομάδα πόσο αποτυχημένη ήταν η περσινή σεζόν και πόσο πληγώθηκε ο κόσμος: Δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι να κάνουμε μόνο για τον κόσμο. Πρέπει να κάνουμε και για τον εαυτό μας. Εμείς πρώτοι δεν είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που συμβαίνουν. Για αυτό θέλουμε φέτος να πάμε καλά και για τους εαυτούς μας και για τον σύλλογο και για τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι έλειψε πέρυσι από τον Παναθηναϊκό: Θεωρώ ότι πέρυσι μας έλειπε κάτι όλη τη χρονιά. Δεν είχαμε ηρεμία καθόλου. Από την αρχή των παιχνιδιών δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, ποτέ δεν ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο το 90λεπτο. Δεν θεωρώ ότι είχαμε κάτι και μας έφυγε, απλώς δεν το είχαμε από την πρώτη στιγμή.

Για τα κομμάτια που χρειάζεται ο ίδιος βελτίωση: Γενικά θεωρώ ότι έχω αρκετά από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο σύγχρονος επιθετικός. Πρέπει να βελτιώσω την κίνησή μου στο τρίτο κομμάτι του γηπέδου, τις τοποθετήσεις μου και σίγουρα θέλω δουλειά στα τελειώματά μου.

Ενώ για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του Παναθηναϊκού: Από τον κόσμο μας χρειάζεται υπομονή. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, γιατί αυτές τις δύσκολες στιγμές μόνο έτσι θα τις ξεπεράσουμε. Με ηρεμία και υπομονή. Εννοείται πως θα τον θέλουμε κοντά μας, ειδικά μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.