ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φωτιά στην Εύβοια: Η Γερμανία στέλνει τη μεγαλύτερη δύναμη από κάθε άλλη χώρα!

Η μεγαλύτερη βοήθεια έρχεται από την Γερμανία.

Φωτιά στην Εύβοια: Η Γερμανία στέλνει τη μεγαλύτερη δύναμη από κάθε άλλη χώρα!

Τη μεγαλύτερη δύναμη από κάθε άλλη χώρα στέλνει η Γερμανία στην Ελλάδα. Μέσα στην ημέρα αναμένονται στη χώρα 219 πυροσβέστες και 67 οχήματα προκειμένου να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς. Οι δυνάμεις βρίσκονται καθ’ οδόν για τη χώρα μας κι αυτή τη στιγμή υπολογίζεται πως βρίσκονται στη Σερβία. Σύμφωνα με το OPEN και τον ανταποκριτή στη Γερμανία Παντελή Βαλασόπουλο, η Ελλάδα ζήτησε αρχικά βοήθεια με εναέρια μέσα, αλλά η γερμανική κυβέρνηση ξεκαθάρισε πως δεν είναι σε θέση να βοηθήσει, καθώς δεν διαθέτει εναέρια μέσα για την καταπολέμηση των πυρκαγιών.

Η Γερμανία δεν χρησιμοποιεί αεροπλάνα δικά της, παρά μόνο κάποια ελικόπτερα, ενώ αν ποτέ υπάρξει ανάγκη τη ζητά από άλλα κράτη που έχουν προμηθευτεί εναέρια μέσα. Η Γερμανία βασίζεται πολύ περισσότερο στην πρόληψη και πολύ λιγότερο στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς και είναι ενδεικτικό πως η δασική υπηρεσία της χώρας γνωρίζει σπιθαμή προς σπιθαμή το κάθε δάσος και μάλιστα κάθε δέντρο είναι αριθμιημένο (:) προκειμένου να αντιμετωπίζει κάθε πρόβλημα, ακόμη και μεμονωμένα. Ετσι, σε νέα επαφή την Παρασκευ’η το βράδυ, συμφωνήθηκε να σταλούν επίγειες δυνάμεις για να βοηθήσουν στις φωτιές.

Οσον αφορά στη δύναμη που καταφτάνει στην Ελλάδα, πρόκειται για 219 πυροσβέστες οι οποίοι θα βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς, αλλά παράλληλα στην ομάδα που έρχεται υπάρχουν μονάδικες ειδικές για την αποκατάσταση δύσκολων καταστάσεων, όπως συμβαίνει τώρα στην Εύβοια. Μονάδες δηλαδή που θα μπουν στη μάχη για να αποκαταστήσουν τα προβλήματα στην ύδρευση και την ηλεκτροδότηση.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή:ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...