ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εύβοια: Αναζωπύρωση μεταξύ Γαλατσώνας-Αβγαριάς, πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα η φωτιά την Ιστιαία!

Aναζωπύρωση μεταξύ Γαλατσώνας - Αβγαριάς, σε αντίθετη φορά από τη γραμμή πυρόσβεσης η φωτιά, που πλησιάζει, πλέον, με μεγάλη ταχύτητα την Ιστιαία!

Εύβοια: Αναζωπύρωση μεταξύ Γαλατσώνας-Αβγαριάς, πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα η φωτιά την Ιστιαία!

Συναγερμός στο πύρινο μέτωπο μετά από αναζωπυρώσεις ανάμεσα στους οικισμούς Γαλατσώνα και Αβγαριά Ευβοίας, αφού η φωτιά βρέθηκε ξαφνικά σε αντίθετη κατεύθυνση από τη γραμμή πυρόσβεσης, που είχαν δημιουργήσει οι πυροσβεστικές δυνάμεις!

Όπως μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, πρόκειται για ένα νέο μεγάλο μέτωπο, που ξεκίνησε από αναζωπύρωση μιας μικρής εστίας και στη συνέχεια εξαιτίας των καυτρών ή των ανέμων έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.436 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα εναέρια μέσα, που πετούν στην περιοχή, συμβάλλουν και αυτά στον περιορισμό του μετώπου που βρίσκεται σε δύσβατο σημείο, ενώ μάχη να προσεγγίσουν δίνουν και οι επίγειες δυνάμεις.

Νωρίτερα, δημιουργήθηκε μια γραμμή πυρόσβεσης από πάρα πολλά πυροσβεστικά οχήματα, εντούτοις εντελώς ξαφνικά και την ώρα που οι δυνάμεις ετοιμάζονταν να επιχειρήσουν, το πύρινο μέτωπο εντάθηκε από μια ισχυρή ριπή ανέμου που το ώθησε αριστερά και προς τα κάτω από αυτήν, με κατεύθυνση το δρόμο προς την Γαλατσώνα, την Ισταία και την Αιδηψό.

O καπνός έχει σκεπάσει τα πάντα στην περιοχή, ενώ πύρινες φλόγες ξεπηδούν μέσα από την πυκνή βλάστηση

Στο σημείο μόλις είχαν σπεύσει οι Σέρβοι πυροσβέστες που ήρθαν για βοήθεια και αμέσως ρίχτηκαν στη μάχη μαζί με τους Έλληνες συνάδελφους τους.

Στο χωριό Καματριάδες, το μεσημέρι, τα μεγάλα χωματουργικά μηχανήματα της Περιφέρειας φτιάχνουν αντιπυρικές ζώνες για να σταματήσουν τη φωτιά και δίπλα τους οι κάτοικοι με αλυσοπρίονα και μηχανήματα ρίχνουν τα δέντρα, έτσι ώστε αν φτάσει η φωτιά, τουλάχιστον να μην ανέβουν ψηλά οι φλόγες και κινηθούν με μεγαλύτερη ένταση και σε μεγαλύτερή απόσταση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.